Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hawkeye jako hlava WikiLeaks


ikona
st39.6
Příběh zakladatele WikiLeaks ještě neskončil, Hollywood ho ale chce podojit už teď 

Jedno je natočit film o zakladateli Facebooku s vědomím, že se dostanu k nějaké pointě a vyvrcholení. Něco jiného ale bude natočit film o zakladateli WikiLeaks, jehož skutečný příběh ještě neskončil. Budou filmaři čekat, až se Julian Assange nechá zatknout jednou ze zemí, v nichž je stíhán? Nebo si prostě vymyslí vlastní zakončení příběhu, který minulý rok rozčeřil nejeden mediální rybníček? Ať už to bude jakkoliv, jedno je jisté: Hollywood si příběh WikiLeaks nenechá ujít.

Nejblíže k jeho zpracování je momentálně Dreamworks, které má jasno nejen o režisérovi, jímž by měl být Bill Condon (poslední Twilight, Dreamgirls), ale také o představiteli hlavní role. Producenti si v ní představují Jeremyho Rennera, tedy člověka, který se zakladateli WikiLeaks tak trochu podobá a hlavně herce, který je poslední dobou snad v každém druhém velkofilmu.

Renner je tedy značně zaměstnaný člověk, což mimo jiné znamená, že by pro něj nemuselo být snadné vměstnat do nabušeného rozvrhu další projekt. Jenže životopis člověka, jehož dítko se postaralo o jedny z nejdramatičtějších událostí na poli internetu a mediální scény (a který je mimo jiné obviněn z pedofílie) by pro Rennera mohl znamenat něco více, než jisté prachy za akční role v letních blockbusterech. Mohl by to být jeden z těch filmů, se kterými herec sbírá ocenění, zatímco mu ostatní vydělávají. Každý něco takového potřebuje a právě proto Renner roli pravděpodobně přijme.

---

Vytáhni v hospodě: Renner velké role v drahých filmech potřebuje. Vedle herectví je totiž jeho největší koníček nákup nemovitostí a jejich následná rekonstrukce, což není levná sranda. Někdo si doma staví domečky z Lega, Renner nakupuje rozlehlé baráky, které pak přestavuje dle vlastních představ.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace