Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #150 o Batmanovi a pasácích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak funguje Hollywood podle Wesleyho Snipese? Dožije se Batman důchodu? A co je největší Baneova slabina?  

Sto padeástý výplach

Filozof týdne
Wesley Snipes sice momentálně sedí za katrem a přemýšlí, jak zaplatí dluhy a nahodí znovu kariéru (chceme čtvrtýho Bladea!), ale vypadá to, že by se měl začít živit filozofií. V roce 2008 se ho totiž zeptali, jak vlastně funguje systém práce se studii a agenty. A Wesley Snipes to dokázal vysvětlit elegantně, srozumitelně a brutálně zábavně.

Tlusťoši týdne
Někdo se nudil. Někdo se fakt nudil. To není úplně neobvyklé a když se nudí filmový fanda, obvykle z toho může vylézt nějaký ten fanouškovský plakát nebo trailer. V tomhle případě je to ale jinak. Kdosi se rozhodl vzít bandu více či méně známých celebrit Paris Hilton počínaje a Bradem s Angelinou konče a udělat z nich tlusťochy. Pravda, některé fotomontáže nejsou úplně přesvědčivé, ale pár jich rozhodně pobavit dokáže.

Speaker týdne
V současnosti asi není úplně vhodné dělat si legraci z Batmana a filmu Temný rytíř povstal, na druhou stranu věříme, že naši čtenáři nejsou militantní zastánci politické korektnosti a dokáží rozlišit, kdy někdo zesměšňuje tragédii v Coloradu a kdy si jen dělá sympatickou srandu z nejočekávanějšího filmu léta. Třeba tím, že ukáže jednu z největších slabin záporáka Banea.

Pokémoni týdne
Všichni jsme to věděli, ale společenské konvence a strach z odsouzení nechápajícím okolím nás donutily tvářit se, že je všechno v naprostém pořádku. Že se neděje vůbec nic podivného a že nikoho z nás nekopla pravda mezi nohy a nezačala se nám smát do obličeje. Nikdo to nechtěl říct první, protože se bál, že skončí podobně jako Jan Hus nebo další lidé, kteří měli odvahu říct, jak to vidí. Ale teď už nemá smysl skrývat se před pravdou, protože je nepopiratelná. Hlavně tedy u té Gwyneth Paltrow.

Kamera týdne
RED kamery do značné míry ovládly trh a narážíme na ně dost často. Zkrátka se jim daří. A když se něčemu daří, slyší na to konkurence. REDka teď tedy dostala protivníka jménem Canon C300 a co umí, můžete vidět v efektním kraťasu s názvem Mobius. Sakra zajímavá práce.

Nářez týdne
Ze všech stran slyšíme, že filmy už nejsou to, co bývaly dřív (jestli to znamená před Transformery, Taxikřem nebo Metropolis, to bohužel nevíme) a že je dnes v kinech víceméně jenom nuda. Pochopitelně je to kravina, protože z minulosti se snažíme zapamatovat si jen filmy jako Jurský park nebo Forrest Gump a ne Super Mario Bros. a Trhala fialky dynamitem. Každopádně pokud potřebujete trošku té filmové naděje, tohle video plné naprosto božích záběrů z filmů, které znáte, ale možná i neznáte, by vám rozhodně mohlo pomoci.

Parťáci týdne
A máme tu ještě jednoho Batmana. Tentokrát je to malinko veterán, ale ukazuje, že i v pokročilém věku se člověk může radovat ze života. Zvlášť, když má okolo sebe partu kamarádů, na které se může spolehnout i v těch nejtěžších životních situacích. Jen ten Superman má evidentně nějaký problém.

Horor týdne
Hororový žánr nemusí být na stopáž nějak zvlášť náročný. Někdy stačí tři a půl minuty, aby se člověk cítil lehce nepříjemně (nebo příjemně, podle toho, jak se na to díváte). Kraťas Metamorphosis, v němž se objeví i Anna Friel, tuhle pravdu potvrzuje. A povedl se.

Trailer týdne
A aby toho Batmana nebylo málo, dáme si ho ještě jednou. Sestřih dvou filmů a záběrů z trojky jste mohli vidět už v minulém Výplachu a pod trailer se podepsal náš čtenář Kyller. Ale neflákají se ani za mořem, takže tu máme další hodně efektní upoutávku na netopýří trilogii. Užijte si ji.

Duel týdne
Stčko chtěl minule vědět, kterou herečku byste rádi viděli v akční roli. Padala tu zajímavá jména, od mladé a prověřené Chloe Moretz přes profesionální zápasnice jako je Gina Carano, Chris Cyborg nebo Chloe Bruce až po nečekané volby typu Kate Winslett nebo Carey Mulligan. Evidentně je z čeho brát.

Dnes to zkusíme jinak. Žádné souboje, žádné castingy snů. Prostě jen obyčejná otázka. Rádi bychom věděli, co by vás donutilo k tomu, abyste šli za peníze na film Poslední výkřik. Jedním nebo dvěma slovy to zkuste napsat do předmětu, rozepsat se pak můžete textu.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace