Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lobo má tvář: Bude The Rock trhat hlavy?


ikona
st39.6
dwayne johnsonlobo
Kdo by si mohl zahrát comicsového Loba? 

Chladnokrevný zabiják Lobo se snaží z comicsových sešitů prostřílet na stříbrná plátna už několik let, vždycky ho ale něco zastavilo. Naposledy, tedy před dvěma lety, když ho měl režírovat Guy Ritchie, to byl úspěch prvního Sherlocka Holmese, který britského klipaře přinutil okamžitě začít s produkcí dvojky. Od té doby naděje na slušný krvák vyhasly, filmu se totiž před čtvrt rokem ujal Brad Peyton.

Režisér druhého Jako kočky a psi a Cesty na tajuplný ostrov se nezdá jako ideální adept na zfilmování comicsu, jehož hlavní hrdina vyvraždil vlastní rasu, protože mu ruplo v kouli. Krátce na to, co podepsal smlouvu, se ale mezi přeživšími fanoušky začaly rojit spekulace, že by Peyton mohl mít dostatečnou páku na to, aby obsadil do role Loba Dwaynea "The Rocka" Johnsona.

Ostatně režiséři se často rádi vracejí k osvědčeným receptům nebo alespoň k základním ingrediencím. Recept na Cestu na tajuplný ostrov asi na Loba aplikovat nejde, to by si fanouškovská základna vytrhala vlasy hrůzou, určitě lze ale použít minimálně jednu ingredienci, která - zdá se - funguje v posledních letech téměř všude. A tou je právě Johnson.

Bývalý wrestler na svém twitteru potvrdil spekulace, že by mohl propůjčit tvář intergalaktickému zabijákovi. Sice tím umřela další fanouškovská naděje, a sice angažmá Jeffreyho Deana Morgana, Johnson ale není vůbec špatná alternativa. Jasně, když vám celebrita na mobilu splácne větu "Drby o tom, že bych mohl hrát Loba, jsou pravdivé", ještě se nejedná o nic oficiálního. Když na to přijde, Johnson ale naznačil, že ho studio kontaktovalo a že má dostatečně veliký zájem na to, aby příslibem přijetí role nabudil své followery.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace