Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Expendables na Comic-Conu


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerexpendables 2sylvester stallone
Schwarzenegger, Stallone a další na 45 minut dlouhém panelu. 

Comic-Con je právě v polovině a MovieZone je proto logicky zavalená všemožnými články o comicsových adaptacích. Geekovský megasraz v San Diegu se ale zdaleka nesoustředí jen na kreslené sešity a jejich převody na stříbrné plátno. Stejně jako před dvěma roky se sem i letos vydala osádka Expendables, aby na tři čtvrtě hodinky potěšila své věrné příznivce.

 

Tentokrát tomu logicky kralovali Sly s Arniem (Bruce se nedostavil, točí další Smrtonosnou past), a tahle dvojka dala s pomocí Terryho Crewse, Randyho Couturea a značně zanedbaného Dolpha Lungrena dohromady dost zábavný pokec, ve kterém se probírá všechno možné. Kariérní historie, první setkání mocného dua a třeba i to, jestli ty tisíce mrtvých nemají vlastně na svědomí dva citliví umělci. Asi nemusím zdůrazňovat, že pokud jste fanoušky klasických akčních filmů, měli byste chlapcům těch 45 minut života určitě obětovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace