Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická čtyřka má zelenou, Daredevil problémy


ikona
st39.6
daredevilfantastic fourjosh trank
Foxové musejí rychle natočit Fantastickou čtyřku i Daredevila. Týmovka má režiséra, slepý mstitel ho ztratil. 

Warneři nejsou jediní, kdo si se svými comicsovými licencemi není schopný poradit. Podobný problém teď mají také u 20th Century Fox. Zkoušejí to podruhé s Wolverinem, na jehož režijní sesli musel vystřídat Darrena Aronofskyho méně zajímavý James Mangold, další šanci by měl dostat také Daredevil a pak je tu i Fantastická čtyřka. O jejím rebootu se mluví dlouho a nějaký ten pátek už se počítá i s tím, že ho bude režírovat Josh Trank, člověk zodpovědný za výbornou Kroniku. To teď studio potvrdilo oficiálně, takže můžeme začít doufat, že se z Fantastické čtyřky napodruhé nevyklube taková šaškárna jako v případě obou pokusů Tima Storyho.

Dobrou zprávu ale zákonitě musí následovat jedna špatná a ta fanouškům comicsových adaptací asi moc velkou radost neudělá. Daredevil si totiž bude muset opět začít hledat režiséra. Ačkoliv se projekt dlouho nehnul z místa, oficiálně mu byl upsaný David Slade, režisér 30 dní dlouhé noci. Díky jeho angažmá lidé doufali v temnou (jak jinak) podívanou, která by byla po vizuální stránce jednak strhující, druhak věrná comicsovým předlohám.

Jenže Slade nakonec od projektu odstoupil. Proč? Foxové vám řeknou, že by film nestihnul natočit včas, což zní jako hodně špatný vtip vzhledem k tomu, jak dlouho už se na Daredevilovi pracuje. A že kdyby někdo zamakal, už mohl být skoro hotový (v odkladech měl prý prsty několikrát přepisovaný scénář). Foxům zanedlouho propadnou práva (stejně jako na Fantastickou čtyřku), a tak nutně potřebují začít natáčet do podzimu. Režisérova verze? Pravděpodobně by vám přiznal, že dal přednost režii pilotního dílu televizního Hannibala.

Daredevil je tak opět na začátku. Pokud Foxové nechtějí, aby práva propadla zpět Marvelu, který by ho pravděpodobně začlenil do svého filmového universa, musejí začít točit hodně brzy. To mimo jiné znamená, že budou za Sladea potřebovat rychle najít náhradu. V diskuzi tedy můžete opět rozjet klasickou debatu o tom, kdo by se na tuhle pozici hodil nejvíce. A pravděpodobně byste měli hledat mezi nováčky - stejně jako to Foxové udělali u Fantastické čtyřky.

---

Vytáhni v hospoděZa televizní verzí Hannibala stojí Bryan Fuller, tvůrce Pushing Daisies nebo Dead Like Me. Hlavní roli si zahraje Mads Mikkelsen. Se Sladem na režijní sesli se opravdu máme na co těšit!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace