Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine shání parťáky


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverine
Hugh Jackman hodlá rozsekat Japonsko na kusy. Kdo si zahraje jeho protivníky a parťáky?  

X-Men Origins: Wolverine nebyl žádný zázrak, takhle zásadní postavu ale jeden průměrný film nezabije. Jen ji trochu otráví život. Na "sequel" s prostým názvem The Wolverine se čeká už docela dlouho, vystřídalo se u něj několik režisérů i scenáristů a dnes se konečně zase začínají dít zajímavé věci. Ale nejdřív k tomu, co už nějakou dobu víme. Nejdrsnější člen X-Menů se tentokrát vydá do Japonska, kde zjistí, že i když má regenerační schopnosti a nezničitelné kosti, místní ninjové si s ním vytírají zadek. Autor oscarové kriminálky Obvyklí podezřelí Christopher McQuarrie momentálně píše scénář a režie se ujme James Mangold. Film do kin dorazí příští rok v létě.

A teď k novinkám. Příběh se odehrává v Japonsku, tam se bude také natáčet a tam (tedy hlavně tam) se shání herci. Záporáka jménem Silver Samurai si zahraje Will Yun Lee, jenž potrápil Jamese Bonda v Dnes neumírej. Hiroyuki Sanada ze Sunshine a třetí Křižovatky smrti si zahraje jeho otce Shingena a tatíka Mariko, Loganovy lásky. Na tuhle roli se chystá Tao Okomato. No a modelka Rila Fukushima nafasovala postavu jménem Yukio, což má být vražednice najatá na likvidaci Wolverinea. Žádná slavná jména (jen ten Sanada a možná Will Yun Lee), ale na druhou stranu je fajn, že když už se má příběh odehrávat v Japonsku, tak tam budou hrát hlavně Japonci a ne Keanu Reeves s přivřenýma očima.

Vytáhni v hospodě: Liev Schreiber si v prvním filmu zahrál záporáka Victora Creeda, ale původně měl mít roli plukovníka Strykera. Kvůli tomu za tři měsíce nabral osmnáct kilo svalů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace