Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo na Iron Sky


ikona
Mr. Hlad
iron skysoutěž
Chcete být u invaze vesmírných nacistů? Není problém 

Letošní léto je slušně narvané. Máme tu tři nejvýraznější comicsové značky, návrat akčních hrdinů našeho mládí (nebo dětství, jak chcete), pár remaků a sequelů, fantasy předělávku slavné pohádky i další věci. Ale jen v jednom filmu uvidíte, jak to dopadne, když Zemi napadne armáda nacistů, kteří se desítky let schovávali na odvrácené straně Měsíce. A můžete u toho být zadarmo.

Čtyři z vás se mohou těšit na dva lístky na slavnostní premiéru sci-fi komedie Iron Sky, která se bude konat 11. července od 20:00 v pražském kině Atlas. A aby toho nebylo málo, výherci se budou moci nadlábnout i na následujícím rautíku. Lístky samozřejmě nebudeme rozdávat jen tak, ale musíte nám odpovědět na celkem snadnou soutěžní otázku:

Zajímá nás, ze které země pochází režisér filmu Iron Sky. Správné odpovědi posílejte do pondělí 9. července do 23:59 na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Iron Sky Soutěž. Vítěze budeme kontaktovat, takže si v úterý nezapomeňte zkontrolovat maily.

Držíme palce

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace