Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Vzpomínka na Raimiho Spider-Mana


ikona
st39.6
sam raimispider-manspider-man IIspider-man III
Do kin míří nový Spider-Man, pojďte si připomenou toho "starého" v parádním sestřihu trilogie 

Pavoučí superhrdina se dočkal po pouhých pěti letech restartu. Už teď víme, že Webbův Amazing Spider-Man přichází s jiným úhlem pohledu na hrdinu, takže se na producenty nebudeme zlobit, že to na nás zkoušejí po tak krátké době znovu. Raději si pojďme připomenout trilogii Sama Raimiho. Měla sice své mouchy a zvlášť ve třetím dílu už se režisér utrhl ze řetězu, ale pořád je to jedna z nejlepších comicsových sérií, která kdy dorazila na stříbrná plátna. Nový sestřih Kees van Dijkhuizena nám to spolu s klíčovými okamžiky trilogie připomíná:

Sice to není tak našlapaná šestiminutovka, jak se nabízí, protože mohl Dijkhuizen sáhnout po podstatně větším množství akčních sekvencí a na konci z nich udělat vymazlenou koláž, i tak je to ale milá připomínka třeba pro ty, kteří nemají čas na opětovné sjíždění všech tří filmů.

Kees van Dijkhuizena možná někteří z vás znají. Jeho YouTube kanál je plný výročních retrospektiv nebo sestřihů filmů slavných režisérů. Filmové weby mu věnují velkou pozornost, protože je to opravdu šikovný střihač (i když si zrovna se Spideym vybral slabší chvilku), tak se k němu nezapomeňte stavit na virtuální návštěvu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace