Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další marvelovský tým hrdinů už za dva roky?


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxymarvel
Uvidíme po Avengers další partu borců s nadlidskými schopnostmi? Vypadá to, že dřív, než si myslíte 

Tržby za superúspěšné Avengers nejspíš Marvelu naznačily, že není třeba se bát představování dalších postav. Příští rok dorazí třetí Iron Man a druhý Thor, rok nato se objeví další Captain America, ale začíná se mluvit i o nováčcích Ant-Manovi a Black Pantherovi. Ale vypadá to, že to není všechno. V roce 2014 by totiž mohla dorazit parta, která si říká Guardians of the Galaxy. Tahle banda existuje už od roku 1969, filmová verze by však podle všeho měla vycházet ze čtyři roky starého rebootu. Jména hrdinů vám nejspíš nic moc neřeknou, ale jsou tu samozřejmě drsňáci, co se umí regenerovat, mají nadlidskou sílu, ovládají skvěle střelbu, telepatii a bojová umění, ale najdete tu třeba i oživlé stromy nebo nejdrsnější mývaly, jaké si vůbec dovedete představit.

Marvel by neměl mít problém partu nováčků zasadit do svého filmového univerza, v příběhu The Thanos Imperative z let 2010-11 si to rozdali s chlapíkem, kterého jsme mohli vidět v závěrečných titulcích Avengers. Samotný Thanos jim tehdy nadělal v jejich světě docela velkou paseku, ale protože se Guardians of the Galaxy odehrávají v jiné dimenzi než ostatní příběhy, může to být nám známým hrdinům skoro jedno. Tedy alespoň v comicsu. Filmový svět Marvelu je zase další dimenze, kde platí nová pravidla, takže pokud si někdo řekne, že chce k Iron Manovi a spol. poslat tuhle partu, určitě to nějak půjde. Společný záporák tu je, náznaky toho, že od něj uvidíme velké věci, tu taky najdeme, tak uvidíme. Už za dva roky.

Vytáhni v hospodě: Když Paul Bettany daboval v Iron Manovi Jarvise, vlastně ani netušil, na jakém filmu pracuje. Jednoduše na nabídku kývnul proto, že je to kámoš Jona Favreaua.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace