Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co Marvel plánuje s Iron Manem 3?


ikona
KarelR
ant-maniron man 3
Kdo by se v něm mohl objevit? 

I před tím, než se z Avengers stal miliardový hit, byla kolem marveláckých filmů spousta spekulací. Jaké další uvidíme? O čem budou? A kdo se v nich objeví? První fázi propojených comicsových celovečeráků máme za sebou. Ta druhá pak odstartuje příští léto technothrillerovým Iron Manem 3, v němž by si to měl Tony Stark rozdat se samotným Mandarinem (Ben Kingsley). Co nového jsme nyní o filmu zjistili?

Samozřejmě, máme před sebou jen další sadu drbů. Podle všeho ale bude mít film Shanea Blacka jakousi náhradu za agenta Coulsona. Původně to měl být zbrusu nový agent S.H.I.E.L.D.u Al MacKenzie s tváří Vala Kilmera (kdo viděl Kiss Kiss Bang Bang, určitě rozumí). Nakonec to ale neklaplo a místo něj se o pana Starka postará Maria Hill, jíž si v Avengers zahrála Cobie Smulders.

S.H.I.E.L.D. se tak přeci jen v nějaké míře objeví. I nadále si ale všichni stojí za tím, že nebude hrát zdaleka tak velkou úlohu jako v Iron Manovi 2 (spíš to bude jako v prvním díle). Další novinkou je, že ve filmu neuvidíme čínskou superhvězdu Andyho Laua. Jeho roli Starkova vědeckého kamaráda převezme někdo jiný, i tak ale půjde o důležitou postavu. Dokonce se spekuluje, že to má být hodná verze comicsového záporáka Radioactive Mana, která má jistá pojítka s Ant-Manem.

A tím se dostáváme k tomu nejdůležitějšímu. Edgar Wright tvrdí, že by měl ještě letos točit "něco z Ant-Mana". Když si tedy dáte dvě a dvě dohromady, vyjde vám z toho smysluplnost drbů, že se s Ant-Manem poprvé potkáme v potitulkové scéně Iron Mana 3 (Whedon si podobně natočil konec Thora). Uvidíme i jeho tvář? To samozřejmě záleží na tom, jak daleko se do příštího roku dostane dlouho chystaná Ant-Manova sólovka. Že by přeci jen vyštípala Black Panthera z roku 2014? Anebo mravenčího superhrdinu opravdu uvidíme až o rok později? Každopádně už je kolem něj takové haló, že by si snad neměl nechat ujít další Avengers. A šikovnější představovačku než na konci Iron Mana 3 si asi nelze představit.

---

Vytáhni v hospodě: Tohle byla stejně jen otázka času...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace