Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar rovnou v nové trilogii


ikona
KarelR
avataravatar 2avatar 3avatar 4james cameronsigourney weaver
Alespoň podle Sigourney Weaver. 

Takhle to prostě v Hollywoodu chodí. Když natočíte úspěšný film, nejspíš budete muset udělat i sequel. Když natočíte úspěšný blockbuster se "značkovým potenciálem", můžete občas natočit rovnou dva. A co když vytáhnete z rukávu technologicky revoluční sci-fi, která se stane nejvýdělečnějším filmem všech dob? Tak to musíte studiu naservírovat hned tři pokračování najednou!

Tedy alespoň v případě, že jste James Cameron a milujete svá modrá dítka víc, než cokoliv jiného na světě. Právě Železný Jim se totiž podle všeho hodlá pustit do produkce, jakou si zatím troufnul předvést jen Peter Jackson. A dostat do počítačů Avatara 2, 3, a 4 pěkně pohromadě. Zvěsti o tom, že se původně plánovaná avataří trilogie rozroste o čtvrtý díl, jsme slyšeli už letos v květnu. Sigourney Weaver nyní ale potvrdila, že si jí Cameron brzy zavolá na souběžné natáčení hned tří dobrodružství z daleké Pandory.

Samozřejmě je možné, že se jedná o nějaký informační šum. Cameronova nedávná slova o tom, že právě zuřivě píše a připravuje technologie pro oživení dalších modrásků, se ale nijak nevylučují s tím, že by se pokusil zrealizovat hned tři filmy najednou. Ušetřilo by to ostatně pěkných pár dolarů i měsíců, a Foxové by tak mohli do budoucna investovat do riskantnějších projektů. Kdyby jim totiž tři roky po sobě vlétla na plátno gigantická sci-fi se slůvkem Avatar v názvu, měli by vystaráno jako žádné jiné hollywoodské studio.

Uvidíme, jestli tyhle informace záhy potvrdí nějaká zodpovědnější osoba. Vidina dalších tří Avatarů je každopádně podobně lákavá jako vidina dvou, protože to pořád bude nová dávka epických blockbusterů od Jamese Camerona. A takového zboží není nikdy dost.

---

Vytáhni v hospodě: Cameron měl na svědomí první verzi scénáře Ramba 2, kterou do finální podoby notně přepsal sám Stallone. Oba pánové se tak dodnes dělí o Zlatou malinu, kterou za tohle ohromně zábavné, avšak nepříliš smysluplné dílo dostali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace