Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams honí nácky a ničí Zemi


ikona
Mr. Hlad
j. j. abrams
J. J. Abrams hodlá producentsky zaštítit dva hodně zajímavé projekty 

J. J. Abrams momentálně hodně letí. Jako režisér připravuje druhý Star Trek, má rozjetých několik televizních seriálů a přitom ve své společnosti Bad Robot pomáhá jako producent na svět dalším filmům. A obvykle má čuch na zajímavé látky. Teď pracuje hned na dvou. Scenárista Oren Uziel pro něj chystá sci-fi God´s Particle, v němž se posádka americké vesmírné stanice musí vyrovnat s faktem, že celá planeta Země při jakémsi experimentu jednoduše zmizela. Pár odpovědí by mohla mít posádka náhle se objevivší evropské lodě. Ale je možné těmhle lidem vůbec důvěřovat? Zní to docela zajímavě, údajně ale nemáme čekat nějakou extrémně výpravnou podívanou, rozpočet by se měl pohybovat okolo pěti milionů dolarů. Ale s dobrými herci to může stát i tak za to.

Abrams však nehodlá jen létat do vesmíru. Jeho dalším producentským počinem bude thriller Wunderkid, jenž se má odehrávat v sedmdesátých letech a tak trošku vykrádá nedávný hodně povedený Dluh. Hlavním hrdinou má být mladý agent CIA, jehož úkolem je lovit nacistické zločince. Při jedné z akcí náhodou narazí na stárnoucího ale velezkušeného agenta Mossadu a i když si zrovna nesednou, rozhodnou se spojit síly proti společnému nepříteli. Zní to taky docela zajímavě.

Tak co byste rádi viděli v kinech dřív?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace