Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shawn Levy se vydá na vlastní sci-fi Cestu. S humorem.


ikona
st39.6
shawn levy
Shawn Levy se chystá na vlastní verzi sci-fi románu Cormacka McCarthyho Cesta 

Dobře, Shawn Levy možná není nejoblíbenější režisér všech dob. Vlastně ho většina filmových fanoušků nemůže vystát. Pravdou ale zůstává, že za sebou má dostatek výdělečných projektů, aby se ještě nějaký ten pátek udržel ve hře. Jakožto režisér nebo producent navíc připravuje nějakých deset oficiálně potvrzených filmů, přičemž jich má podle některých informací další dvacítku v záloze. A hlavně: Jeho zatím poslední režisérský počin Ocelová pěst byl dost dobrý na to, abychom mu odpustili všechny ty probděné Noci v muzeu a Růžové pantery.

Ocelová pěst je vlastně dost dobrý důvod, proč se na další Levyho počin začít upřímně těšit. Těžko říct, do kterého z oněch tří desítek projektů se Levy pustí jako do prvního, pokud by to ale bylo čerstvě oznámené Monster Problems, vůbec bychom se nebránili.

Film podle scénáře vycházející scenáristické hvězdy Briana Duffielda by měl být postapokalyptickou road movie ve stylu Zombielandu a Šíleného Maxe s drobnou příchutí love story Johna Hughese. Takže zábavná verze Cesty od McCarthyho. Jeví se to jako hodně sympatický projekt - Levy ve všech svých předchozích filmech dokázal, že s digitálními efekty nemá žádný problém a komediální timing mu říká pane.

Těšti byste se ale ještě začínat neměli. Pořád je tu fronta filmů, do nichž by se měl Levy pustit předtím: Další Real Steel, 39 Clues, Fantastic Voyage pod produkčním dohledem Jamese Camerona ... je toho dost. Z Monster Problems by se proto mohl klidně vyklubat spíš projekt Levym "pouze" produkovaný. Nic to ale nemění na jeho atraktivitě, ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace