Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thorův parťák mění tvář, Captain 2 bude bavit


ikona
st39.6
captain americathorthor 2
Dvojky Captaina Americy a Thora budou jiné... 

Thor je sice solidní mlátička, když ale dojde na bitvu větších rozměrů, už se mu hodí pomoc.  Comicsový bůh ze stáje Marvelu proto na náročnější výpravy pokaždé vyráží za doprovodu svých věrných přátel, tzv. Trojice válečníků. Bojovníky Volstagga, Hoguna a Fandrala doplňuje ještě Sif a dohromady dávají bojový oddíl, kterého se bojí polovina známého vesmíru. Navíc je s nimi (hlavně díky nenažranému Volstaggovi) ohromná sranda. Jeden z nich teď ale změní tvář.

Joshe Dallase, který si v jedničce zahrál Fandrala, totiž zaměstnává role v televizním Once Upon a Time od ABC. Na plac druhého Thora by to tudíž nestíhal. Thor si s novým záporákem, kterého ztvární Mads Mikkelsen (což je mimochodem fantastická volba) na vlastní pěst nemusí poradit. Marvelu by se tedy hodilo, aby byl tým kompletní. Dojde proto k paradoxní záměně a Dallase v Thorovi 2 nahradí Zachary Levi.

Proč paradoxní? Levi byl Branaghovou první volbou pro roli Fandrala ještě před samotným natáčením jedničky, tehdá ale Zachary neměl čas kvůli natáčení populárního seriálu Chuck. Teď se role obracejí. Levi má volno a Dallas nestíhá. Fandral proto získá tvář, kterou měl mít původně.

Ještě zajímavěji se vyvíjí přípravy druhého Captaina Americy. Ten se do světových kin vrátí v dubnu 2014, už jako současný hrdina potírající šmejdy v moderním světě. SHIELD si jeho služeb hodně váží, takže nebude problém najít mu novou misi. Tu by ale trochu překvapivě neměl kočírovat žádný přeborník přes dobrodružnou akci, nýbrž bratři Russové. Ehm... kdo že? No přeci režiséři průměrné komedie My dva a křen, kteří si vydobyli renomé hlavně prací na televizních seriálech Happy Endings a Community. I proto mají naši plnou důvěru, humoru totiž bude Kap v 21. století potřebovat habaděj.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace