Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wachowští rozjíždí další sci-fi ságu


ikona
Mr. Hlad
matrixwachowski bros.
Dokáží sourozenci Wachowští překonat vlastní Matrix? Vypadá to, že to alespoň zkusí 

Sourozenci Wachowští ještě letos uvedou do kin svůj film Atlas mraků, na němž spolupracují s Tomem Tykwerem a objeví se v něm Tom  Hanks, Hugh Grant nebo Halle Berry. Každopádně mělo by nejspíš mělo jít o trošku myšlenkově náročnější podívanou. Zdá se ale, že tvůrcům trilogie Matrix a božího Speed Racera akce chybí. A v jejich dalším filmu Jupiter Ascending bychom se jí měli dočkat. Channing Tatum teď potvrdil, že se opravdu objeví v hlavní roli, a spolu s ním dorazí i původně plánovaná Mila Kunis. A podle Tatuma by Jupiter Ascending měla být akční podívaná, která opět redefinuje žánr.

A možná i víme, o čem by to celé vlastně mělo být. Wachowští údajně připravili příběh o vyšší formě života, která sleduje Zemi a její obyvatele ze vzdálených planet a měsíců. A s nimi se setká hlavní hrdinka. Tou je ruská emigrantka, jež se živí tím, že myje záchody, ale nikdo neví, že má podobný genetický kód jako nesmrtelná královna vesmíru, což jí celkem přidává na zajímavosti a pochopitelně se tak stává pro onu královnu hrozbou. Do toho si přimíchejte lidi, kteří mají upravenou DNA (vojáci se chovají jako smečka vlků) a zabijáka, jenž má za úkol ruskou hajzlbábu zlikvidovat a místo toho se do ní zamiluje. Nic z toho není oficiální, takže celý Jupiter Ascending může být nakonec o něčem úplně jiném, každopádně tohle by zajímavé být určitě mohlo.

Vytáhni v hospodě: Mila Kunis, která by si měla zahrát ruskou emigrantku, skutečně pochází z Kyjeva a narodila se ještě v době, kdy Ukrajina ještě nebyla samostatným státem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace