Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Reynolds v Highlanderovi?


ikona
Mr. Hlad
highlanderryan reynolds
Nahradí v remaku akční fantasy klasiky Christophera Lamberta Ryan Reynolds?  

U Highlandera sice všichni řvali, že může být jen jeden, ale nakonec jsme se dočkali pěti filmů, dvou seriálů, počítačové hry, animáky a vůbec toho bylo docela hodně. Tahle značka je dnes však ve své staré podobě už mrtvá, přesto jde o filmovou klasiku, a tak není divu, že se v Hollywoodu dost snaží, aby mohli natočit novou verzi. Pro ty, co zapomněli - hlavním hrdinou byl skotský válečník Connor MacLeod, který patřil mezi partu nesmrtelných. Ti nestárli a mohli zemřít jen tak, že přišli o hlavu. Když se tak stalo, síla mrtvého přešla na vítěze, tudíž se ve filmu hodně šermovalo a sekaly se škeble. Christopher Lambert i Sean Connery byli poprvé vynikající, pak už to šlo do kopru.

Lionsgate o nové verzi mluví docela často, původně se počítalo s tím, že ji na plátna kin přivede Justin Lin, ale to dnes už neplatí a režírovat by měl Juan Carlos Fresnadillo, jenž má na kontě 28 týdnů poté nebo horor Nezvaní hosté. Každopádně máme tu kandidáta na hlavní roli. Studio by rádo vidělo, jak se kolem sebe mečem ohání Ryan Reynolds. Zatím není úplně jasné, jestli dostal oficiální nabídku, ale údajně se už obě strany sešly a začalo vyjednávání. Reynoldsovi to s Green Lanternem nevyšlo, tak by se mu určitě nějaká výrazná role, z níž by koukalo pár sequelů, hodila. Uvidíme, jestli se dohodnou. Jak by se vám líbil s mečem v ruce?

---

Vytáhni v hospodě: Nový Highlander se chystá už pěknou dobu. Jednu chvíli to vypadalo, že hlavního padoucha Kurgana si zahraje Robert Knepper ze seriálu Útěk z vězení, ale to dnes už nejspíš neplatí. Teď jsou údajně ve hře Vinnie Jones nebo Ray Stevenson.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace