Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steve Jobs se dočká dalšího životopisu


ikona
st39.6
aaron sorkin
Sony se oficiálně pustilo do příprav dalšího životopisu Stevea Jobse 

Ten příběh už musí znát každý. Z nechtěného dítěte vyrostl velikán, který vybudoval impérium jménem Apple. Pokud se ale zrovna nezačetl do jeho životopisu od Waltera Isaacsona, už jen málokdo zná ty menší příběhy, které se na pozadí vzniku elektronického gigantu rozplétaly. Jobs byl kontroverzní postavou a není tedy divu, že se z knihy o jeho životě stal bestseller, stejně jako není divu, že v jeho životě vidí potenciální zisky také Hollywood.

Proto vzniká o Jobsovi nezávislý životopisný snímek s Ashtonem Kutcherem v hlavní roli (!!!) a proto teď Sony po dlouhých spekulacích podepsalo smlouvu s Aaronem Sorkinem, který se tak může pustit do adaptace Isaacsonovy knihy, k níž Sony koupilo krátce po vydání práva za více než milion dolarů.

Sorkin přitom jakožto scenárista zkušenosti se životopisy má, vždyť napsal výborné The Social Network, za které vlastně dostal Oscara. Není tedy pochyb o tom, že ze Jobsova života vykřese sakra zajímavou podívanou, která na konec bude od příběhu, v němž se objeví Ashton Kutcher, dost odlišná. Otázkou spíš je, kdo by se měl filmu ujmout, neboť je na výsost jasné, že se bude jednat o pro studio důležitou produkci, která dost možná znovu zaútočí na oscarový ceremoniál. A samozřejmě - kdo by měl samotného Jobse ztvárnit. Tipy můžete zanechat v komentářích, u Sony si je jistě s radostí pročtou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace