Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Důchodcovská pařba se Zuřícím býkem


ikona
st39.6
michael douglasrobert de niro
Robert De Niro si zapaří ve Vegas. S Michaelem Douglasem! 

Některé filmy vypadají dobře už v samotném zárodku. I když Jon Turteltaub není kdovíjak opěvovaný režisér (Lovce pokladů ani Čarodějova učně moc nemusíme), jeho připravovaná alternativa k Pařbě ve Vegas, kterou scenárista Bláznivé ztracené lásky pojmenoval sofistikovaně "Las Vegas", opravdu vypadala sakra zajímavě už před několika měsíci, kdy se o ní začalo mluvit.

Film má vyprávět o trojici starších mládenců, kteří vyrážejí do Vegas na rozlučku se svobodou. Jeden z nich si totiž bere velmi mladou ženu a kamarádské trojici je jasné, co to znamená - po svatbě už se s ním moc vídat nebudou. A tak si jedou užít do města hříchu. Nějakou takovou premisu dal dohromady již zmíněný Dan Fogelman, jehož scénář teď poupravují ještě Adam Brooks a Alan Yang. A Turteltaubovi se zatím podařilo sehnat obsazení, které slibuje hodně dobrou podívanou.

Smlouvu totiž čerstvě podepsal Robert De Niro, který se tak ve filmu objeví po boku Michaela Douglase. De Niro by měl ztvárnit bručouna, kterému se na Douglasovu rozlučku se svobodou za žádnou cenu nechce. Kdo pak trojici doplní, se sice zatím neví, dlouho se však spekuluje o tom, že by to mohl být Christopher Walken. Ten možná nemá tak hvězdný status jako Douglas s De Nirem, zato je však komediální bůh a starcovskou dvojici by skvěle doplňoval. Tak se modleme, ať už tak skvěle obsazená komedie sežene někoho adekvátního i do třetice.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace