Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #140 o superkocovině a Sherlockovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Je Super Mario superhrdina? V jakém kostýmu budete za boha? A koho připomíná Benedict Cumberbatch? 

Neděléééé!

Setkání týdne
Možná jste si mysleli, že to je nepřátelství na život a na smrt. Arnold Schwarzenegger a Predátor se ale rozhodli, že v novém tisíciletí zkusí svůj vztah přehodnotit. A tak se jejich poslední setkání neodehrálo v temné bažině, nýbrž ve škole Stana Winstona. Výsledek pochopitelně šokoval všechny přítomné.

Plakáty týdne
Přiznejme si to, filmové plakáty jsou čím dál tím nudnější. Doby originality téměř minuly, dnes vám stačí základní znalost photoshopu a můžete se vesele podílet na kampani filmu za 200 milionů dolarů. Na webu Geek Tyrant tohle dobře vědí, a tak se rozhodli deseti letošním megafilmům trochu pomoct. A zkusit je propagovat jako nezávisláky, což vypadá daleko zajímavěji, než byste asi čekali.

Iron Man týdne
Comicsový fanoušek v kostýmu svého oblíbeného superhrdiny už dávno není nic překvapivého. Když si ale postavíte takovéhle starkovské brnění, je to jedno. Nadosmrti budete cool.

Podoba týdne
Srovnávačky herců a zvířat jsou dávno ohranou záležitostí a na internetu jich najdete tuny. Taková Sarah Jessica Parker má minimálně jeden web, který se věnuje jejímu podobenství s koněm. Nejnovější animal-star je ale Benedict Cumberbatch, který podle všeho sdílí předky s touhle kupou vyder.

Super Mario týdne
Animované Super Cafe už jsme měli ve výplachu dvakrát, nemůže tedy chybět ani třetí díl. Batman a Superman si v něm pokecají se Super Mariem a možná se zastaví i pár dalších superhrdinů, kteří jsou zrovna v kurzu...

Bondgirls týdne
Zmapovat všechny bondgirls už dnes není legrace. Bylo jich tolik, že by je asi nedal dohromady ani Sean Connery. A ačkoliv by nejspíš bylo milejší, vidět je všechny v nějakém svůdném sestřihu, tahle přehledovka také není k zahození.

Kocovina týdne
Avengers jsou megahit a Joss Whedon se tak konečně dočkal trochy autorského uznání. A ne jen rušení seriálů. Tak velká značka se ale pochopitelně musí ždímat na kost, takže Marvel brzy zapomněl na to, že by měl mít trochu úcty k její comicsové historii. Přichází... Avengers Hangover!

Návrat do budoucnosti týdne
Jestli vám jméno Tom Wilson nic neříká, ani se za to nemusíte moc stydět. Představitel Biffa z Návratů do budoucnosti totiž na hereckou kariéru dávno zapomněl a věnuje se spíš stand-upu a zpívání. Američané ale ještě pořád nezvládli na jeho ikonickou roli zapomenout a pokládají mu stále ty samé otázky ohledně slavné trilogie. Jak tohle nejlépe vyřešit? Přeci sepsáním všech odpovědí na kartu, kterou Wilson rozdává všem, kdo by se rádi... ohlédli do minulosti.

Patizón týdne
Robertu Pattisonovi se ještě pořád nepovedlo vymanit z Edwardovské škatulky. Hlavní role v Cronenbergově Cosmopolisu by mu ale konečně mohla dodat trochu vytoužené herecké důvěryhodnosti. A aby RPatz ukázal, že na ni vážně hodně sází, rozhodl se pro francouzskou Premiere nafotit pár poct Cronenbergovým předchozím filmům. Poznáte je všechny?

Duel týdne
Minule jste se měli vyjádřit k tomu, jestli chcete vidět pokračování Blbý a blbější. Jeden člověk po něm touží, tři ne, a zbytek očividně zajímá jen to, že se bude Cival ženit. Uf, český národ na tom ještě není tak zle...

Dnešní duel se vrátí do poněkud interesantnějších vod, budeme totiž řešit nejvýdělečnější film roku 2015/2016. Je nad slunce jasné, že Marvel brzy oznámí pokračování Avengers. Zásadní otázka tedy zní: Chcete, aby se k režírování (a psaní) Avengers 2 vrátil Joss Whedon? Zda ano či ne uveďte tučně do předmětu a nezapomeňte se rozepsat o tom, proč byste ho uvítali/neuvítali zpátky.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace