Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Django Unchained: Tarantinovi zdrhají herci


ikona
KarelR
django unchainedquentin tarantino
Koho neuvidíme v novém "otrockém" westernu? 

Tak tohle je trochu nezvyk. Herci se obvykle můžou přetrhnout, aby se objevili v nové tarantinovce. Ta poslední, epický western Django Unchained, se právě proto chlubí lahůdkovým obsazením s Leonardem DiCapriem, Christophem Waltzem, Jamiem Foxxem nebo Samuelem L. Jacksonem. Nebo spíš chlubila. Tyhle pány totiž mělo doplnit ještě pár známých tváří. Jenže kupodivu utekly v půlce natáčení.

Jako by nestačilo, že se do filmu nechtělo Kevinu Costnerovi a nakonec v něm neskončil ani Joseph Gordon-Levitt. Teď v něm budou chybět i Kurt Russell a Sacha Baron Cohen. Russell si měl zahrát pravou ruku DiCapriova hlavního záporáka (nahradil v roli Costnera). Najednou ale z projektu bezeslova vycouval. Zlí jazykové tvrdí, že mu film přišel málo westernový. Vzhledem k tomu, kolik "opravdových" filmů Russell v poslední dekádě natočil, to ale nezní jako rozhodující problém.

To Sacha Baron Cohen, který má za sebou čerstvou spolupráci Martinem Scorsesem (mimochodem další z našich "Bohů reklamy"), dal alespoň na vědomí, proč ve filmu nakonec nebude. Jeho role prý měla být jen cameo. Nakonec mu ale výlet na plac znemožnila náročná propagace jeho nového filmu Diktátor. Místo poslouchání Tarantina tak běhá po amerických talk show s plnovousem a okukuje pánská přirození. A ne, zrovna u něj nás to vážně nepřekvapuje...

---

Vytáhni v hospodě: Tarantino pořádá pravidelné týdenní projekce bizarních filmů i při natáčení Django Unchained. Podle Samuela L. Jacksona se naposledy promítal nový akčňák The Raid.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace