Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé Kick-Ass připraveno, našlo režiséra


ikona
st39.6
kick-assmatthew vaughn
Jeden z nejlepších filmů roku 2010 se dočká pokračování. Kdo ho natočí místo skvělého Vaughna? 

První Kick-Ass byla naprosto fantastická comicsárna, která solidně rozvířila drobátko stojaté vody žánru. Stejě jako comicsová předloha se totiž ani filmová adaptace nepárala se sprostou mluvou a s brutálním násilím, díky čemuž v mainstreamu vznikla jedna z nejkrvavějších a hlavně nejnářezovějších podívaných nového tisíciletí. Prsty v tom měl hlavně Matthew Vaughn, který se nebál ignorovat veškeré konvence a Kick-Ass si natočil hezky po svém, jako by se jednalo o nějakou lacinou produkci někde doma na předzahrádce.

Jenže Kick-Ass bylo docela drahé a Universalu se ho ani přes to, o jak perfektní film se jedná, nepodařilo moc dobře prodat, což vedlo k nepříliš oslnivým finančním výsledkům (tedy v poměru ke kvalitě). Film si na sebe vydělal jen tak tak, i přes to se prakticky okamžitě začalo mluvit o dvojce. Jenže Matthew Vaughn už na ní nemá čas (hned po jedničce se narychlo dal do režie nových X-Men a těm příští rok vystřihne sequel), musel si proto najít náhradu.

Jmenuje se Jeff Wadlow a pod Vaughnovým dohledem už pro druhé Kick-Ass s krásným podtitulem Balls to the Wall sepsal scénář. Wadlow není úplně neznámý režisér, má za sebou Cry_Wolf a velice solidní bitkařinu Never Back Down, což značí, že se nejedná o úplně špatného režiséra. Vaughn navíc bude mít nad projektem dohled, takže se asi pokusí o to, aby se druhé Kick-Ass neslo v duchu vydařené jedničky.

Produkce by měla začít už v srpnu, což by vzhledem k tomu, že je scénář Balls to the Wall hotový, neměl být moc veliký problém. Ten snad nenastane ani při shánění herců. Momentálně se pracuje na tom, aby se vrátilo původní obsazení (tedy Chris Mintz-Plasse, Aaron Johnson a Chloe Moretz) a jakmile bude podepsána poslední potřebná smlouva, může se začít. Co říkáte na volbu režiséra? Myslíte si, že se Wadlowovi pod Vaughnovým dohledem podaří dát dohromady sequel, který by svému předchůdci nedělal ostudu?

---

Vytáhni v hospodě: Matthew Vaughn šel za svědka Guyi Ritchiemu, když si bral Madonnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace