Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Machete naporcuje Mela Gibsona


ikona
KarelR
machetemachete killsmel gibsonrobert rodriguez
Robert Rodriguez je přemlouvací bůh. 

Když se před pár týdny objevily zvěsti, že by si mohl Mel Gibson zahrát záporáka v sequelu Machete, většina lidí to brala na lehkou váhu. To ale zapomněli, že Robert Rodriguez zvládne ukecat kohokoliv do čehokoliv (Sly jako záporák ve Spy Kids 3? Žádný problém!). A tak se kdekdo diví, že se tenhle castingový veletoč nakonec opravdu uskutečnil.

Machete Kills bude vyprávět o tom, jak vláda pošle titulního hrdinu do Mexika, aby tu vypátral a zlikvidoval drogového bosse jménem Mendez the Madman. Do téhle mise se mu ale připlete prohnaný překupník se zbraněmi Luther Voz, který má obří raketu a hodlá s ní rozpoutat celosvětovou válku. Právě Voze si zahraje Gibson, kterého tím pádem uvidíme po boku Dannyho Treja, Jessicy Alby a čerstvě potvrzené Michelle Rodriguez.

Bude to pro Mela vytoužené herecké vykoupení? Stevenu Seagalovi podobná role nikam nepomohla, moc na to tedy nesázejme.

---

Vytáhni v hospodě: Už jste slyšeli Melovu nejnovější nadávací nahrávku? Výjimečně by měl být v právu, protože takhle musí doma řvát půlka hollywoodských herců s mizerným sebeovládáním.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace