Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo dobývá Mexiko


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stallone
Jak to vypadá s návratem největšího hrdiny Sylvestera Stallona?  

Tu energii, kterou má Sylvester Stallone v pětašedesáti, by mu mohli závidět o polovinu mladší chlapi. Ještě letos od něj uvidíme druhé Expendables a v prosinci by se měl ukázat v odkládaném thrilleru Bullet to the Head Waltera Hilla. O trojice Expendables už se pomalu začíná taky mluvit a příští rok nás navíc čeká Slyova další spolupráce s Arnoldem Schwarzeneggerem v thrilleru The Tomb, kde bude muset jako architekt utéct z vězení, které sám navrhnul. Na to, že v tomhle věku si už většina lidí vybírá oblíbenou lavičku v parku a projíždí, jestli mají levnější moučkový cukr v Albertu nebo v Lídlu, je to docela dobrý. A teď se Stallone rozpovídalo návratu Johna Ramba.

O něm se mluví prakticky od okamžiku, kdy skončila čtyřka. Ve hře byly zápletky s mimozemšťany, vidláky i narkobarony, nakonec to ale vypadá, že se John Rambo vydá do Mexika. Tam se určitě najde dost padouchů, kterým bude moci vrazit do sleziny svůj legendární nůž. Celý film by se ale nejspíš mohl nést malinko v duchu posledního Rockyho. Podle Stallona by se v pátém Rambovi měl hlavní hrdina hlavně vyrovnávat sám se sebou a s tím, co je zač. To znamená, že mu musí dojít, že se fakt nenarodil pro to, aby někde v Arizoně okopával brambory a dojil krávy, ale že když už z něj jednou armáda udělala stroj na zabíjení, tak se s tím jednoduše bude muset smířit. Kdy by mohlo natáčení začít, to Stallone neprozradil, on sám má ale o Ramba sakra velký zájem, takže až bude mít čas, snad ho do produkce nějak dotlačí. Určitě ale půjde o poslední díl.

---

Vytáhni v hospodě: V roli Ramba se mohla objevit velká spousta jiných herců a nabídku měl na stole třeba i Al Pacino. Ten ale chtěl, aby byl hlavní hrdina mnohem větší magor, což se studio nelíbilo, a tak se nedomluvili.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace