Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Castingové hody: Drsňáci na scénu!


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousiron man 3mel gibson
Koho bychom mohli vidět ve nových dílech Machete, Iron Mana a Rychle a zběsile?  

Pro začátek jedna věc – žádná z níže zmíněných věcí ještě není oficiální a může se toho hodně změnit, takže se nedivte, když se tak stane.

A teď jdeme na třetího Iron Mana. Ten začal shánět nové herce a uvidíme v něm třeba Bena Kingsleyho nebo Guye Pearce. Údajně by mohla dorazit i Jessica Chastain v roli "sexy vědkyně", ale pořád nám chybí hlavní záporák a pár dalších postav. Padoucha sice ještě nemáme, ale ve filmu by se měl objevit Andy Lau a to v roli Starkova kámoše a čínského génia, který pomůže hlavnímu hrdinovi v boji s Mandarinem, jenž je považován za teroristu jak v USA, tak v Číně.

A jak že mu pomůže? Jednoduše mu mu pošle pár obrněných borců, které nejlidnatější země světa vyrábí. Mechanických drsňáků tedy bude víc. Lau je v Číně obrovská hvězda a objevil se třeba ve Volavce (což je původní a mnohem lepší Skrytá identita) a protože třetí Iron Man vzniká v koprodukci s Čínou, bylo víceméně jasné, že nějaká východní superstar dorazí i před kameru. 

Dál tu máme Mela Gibsona. Ten má teď trochu smůlu, jeho Get the Gringo prakticky nikoho nezajímá, historický velkofilm Juda Maccabee má problémy a navíc se Gibsonovi opět nejspíš povedlo chovat se jako hovado a nechat se při tom nahrát. Horší mediální obraz má už snad jen Anders Breivik. Každopádně Gibson je údajně v poslední fázi vyjednávání s Robertem Rodriguezem a mohl by se objevit v Machete Kills. Danny Trejo se tu vydá do Mexika a rozseká tu spoustu lidí, aby našel magora, co chce rozpoutat megaválku a zničit svět.

A teď k Rychle a zběsile 6. Tam se do jedné z rolí počítalo s Jasonem Stathamem, ten se však se studiem nedohodl, a tak je nutné sehnat nějakou další hvězdu nebo alespoň trochu známé jméno. V nedávném výplachu jsme se vás ptali na náhradního britského drsňáka a pár zajímavých nápadů jste rozhodně měli, Justina Lina ale nejspíš žádný nezaujal.

Místo toho začal jednat s Ginou Carrano. Té by po experimentálním Zkratu klasická akční role sedla a pokud podepíše, nejspíš se objeví po boku Dwayna Johnsona a stane se členkou jeho týmu největších drsňáků severní polokoule. Její bitku s Vinem Dieselem bychom rozhodně viděli rádi.

Tak snad to vyjde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace