Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequel Hunger Games našel režiséra?


ikona
KarelR
catching firefrancis lawrencehunger gamesjennifer lawrence
Démoni, mutanti a slon. Už víte? 

V minulých týdnech bylo v Lionsgate docela veselo. Hunger Games vydělaly balík, jejich režisér Gary Ross ale z časových důvodů odmítl režírovat pokračování. Adaptaci druhé knihy s názvem Catching Fire (u nás Vražedná pomsta) už ale nic nezastaví. A tak bylo třeba rychle sehnat náhradníka, který by film zvládl připravit pro plánované srpnové natáčení.

Internet v tu chvíli zahltila jména zvažovaných či aktivně lovených režisérů, mezi kterými se ocitli třeba David Cronenberg, Alfonso Cuarón, Alejandro Gonzalez Inarritu, Tomas Alfredson, Joe Cornish, Duncan Jones, Cary Fukunaga, Juan Antonio Bayona, Bennett Miller nebo Francis Lawrence. Finální rozstřel se potom odehrál mezi posledními dvěma a nejen z časových důvodů jej vyhrál Lawrence.

Rakouský rodák, který oživil comicsového Constantinea a naposledy nás potěšil Vodou pro slony, tedy v současnosti vyjednává, za kolik by se měl pokračování Hunger Games upsat. Vzhledem k výdělečnosti série a už nastavenému rozvrhu by z toho mohl vytřískat slušné peníze. Na nějaké oficiální potvrzení jeho účasti si ale ještě budeme muset počkat. Teď je jasné akorát to, že mají obě strany zájem, a že by Catching Fire mohlo dostat podobný režisérský talent, jaký dal dohromady veleúspěšné Hunger Games. Výsledek každopádně uvidíme 22. listopadu 2013, snad v něm bude co nejvíc Woodyho Harrelsona.

---

Vytáhni v hospodě: Jak měli Hunger Games původně skončit? Známe odpověď!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace