Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sin City 2 se obsazuje, vrací se Marv i Gail


ikona
st39.6
robert rodriguezsin city 2
Kdo všechno se vrátí do druhého Sin City? 

O druhém Sin City se mluví tak dlouho, že už se řečem o jeho vzniku nedalo věřit ani když vycházely z úst samotného Roberta Rodrigueze nebo Franka Millera. Jenže teď se ledy opravdu začaly hýbat - právě tato dvojice minulý týden oficiálně odstartovala začátek produkce pokračování slavné comicsárny s podtitulem A Dame to Kill For. Vedle prací na scénáři to samozřejmě znamená i obsazování. A to ve velkém.

Vždyť už první Sin City bylo hvězdami doslova nabušené až po uši a není pochyb o tom, že se podobný kousek Rodriguezovi podaří i tentokrát. Většina původního obsazení by se totiž podle spekulací měla vrátit. Je sice vysoce pravděpodobné, že se nepodaří skloubit rozvrhy úplně všem, minimálně u dvou herců už by ale mělo být jasno.

Rodriguez totiž při rozhovoru s MTV zmínil, že se nedávno setkal s Rosario Dawson a s Mickeym Rourkem, v Sin City Gail a Marv. Oba jsou prý z pokračování nadšení a ačkoliv nezaznělo "Ano, budeme tu hrát", Rodriguezovi jejich pozitivní reakce stačí k tomu, aby na všechny strany vytruboval, že už je má skoro jisté. Zrovna v jejich případě by ale s kalendářem neměl být problém, otázkou je, zda se podaří sehnat i zbytek hvězd. A jak to bude s Angelinou Jolie. O jejím obsazení už se mluví několik let, od roku 2007, kdy byla do sequelu Sin City hrrr, už ale uplynula dlouhá doba a je vysoce nepravděpodobné, že by se jí do něj chtělo teď, kdy za sebou má režisérský debut a projekty si pečlivě vybírá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace