Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Paula Patton opět ve zbrani


ikona
KarelR
2 gunsdenzel washingtonmark wahlbergpaula patton
Wahlberg a Washington si můžou pogratulovat. 

V comicsových adaptacích se zdaleka nemusí prohánět jen superhrdinové. Třeba jedna z těch chystaných bude o dvou tajných agentech, kteří se vydávají za gangstery, ale navzájem o svých tajných identitách nevědí. Když se tedy rozhodnou společně vykrást mafiánskou banku, ve které se ale skrývají peníze CIA, může se celá situace sakra zamotat. Právě s touhle zápletkou bude pracovat nový heist akčňák 2 Guns s Markem Wahlbergem a Denzelem Washingtonem. A pokud všechno klapne, uvidíme v něj i Paulu Patton.

Sexbomba z posledního dílu Mission Impossible by si prý mohla zahrát Denzelovu víc-než-jen-kamarádku. To jeden hezký důvod k radosti, přičemž mezi ty další patří nejen solidní obsazení hlavních rolí, ale také talent za kamerou. Baltasar Kormákur nás letos příjemně překvapil pašeráckým thrillerem Kontraband, ve kterém si padnul do noty právě s Wahlbergem. Jejich další spolupráce je proto od začátku vítaným krokem, v němž se snad dočkáme podobně šikovného budování napětí. Natáčet by se mohlo hned po tom, co Wahlberg sfoukne Pain & Gain Michaela Baye. Datum premiéry zatím netušíme.

---

Vytáhni v hospodě: Kormákurův Kontraband je remakem čtyři roky starého islandského filmu Z Reykjavíku do Rotterdamu, ve kterém si pan režisér zahrál hlavní roli. Ano, do Hollywoodu se dá propracovat i takhle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace