Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Iron Man našel záporáka!


ikona
st39.6
ben kingsleyiron manshane black
Shane Black našel tvář svého hlavního záporáka. Problém je, že stále nevíme, kdo tím záporákem bude. 

Shane Black je náš oblíbenec už po dlouhá léta, ostatně jeho scénáře ke Smrtonosným zbraním nelze nemilovat, což platí i o jeho režijním debutu Kiss Kiss Bang Bang. Ta nějvětší životní výzva ho však teprve čeká, příští léto by totiž měl na stříbrná plátna přivézt třetího Iron Mana. Jon Favreau sice prvními dvěma díly nenastavil laťku kdovíjak vysoko, po akční a hlavně komediální stránce však Iron Man šlapal dobře. V případě Blacka je sice jisté, že se na nás chystá další komediální smršť (on si ten scénář pohlídá, i když ho nakonec nepíše), otázkou však je, jak bude fungovat samotná zápletka. V tom by mohl napovědět výběr záporáka.

O tom už se spekuluje několik měsíců a ačkoliv se stále dokola mluví o Mandarinovi, z Marvelu opakovaně zaznělo, že ten hlavním záporákem třetího Iron Mana nebude. Čemuž se teď, po obsazení jedné ze záporných rolí, nechce moc věřit. Black si totiž vybral Bena Kinglseyho.

Pokud zůstáváme mezi bělochy, těžko by se hledal někdo, kdo by se na Mandarina hodil více než děsivý Kingsley. Je tedy otázkou, jestli si z nás Marvel opět utahuje (ono je zatajování záporáků jejich oblíbenou hrou s fanoušky), nebo opravdu chystá nějaké veliké překvapení. V každém případě se Black obrátil na skvělého herce, který by měl být Tonymu Starkovi s tváří Roberta Downeyho Jr. dostatečným protivníkem.

Marvel má na obsazování záporáků vůbec skvělý čuch, horší je to však s jejich výběrem. Snad se to se třetím Iron Manem změní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace