Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables lákají největší hvězdu


ikona
Mr. Hlad
expendables 2steven seagal
Připojí se ve třetím díle k akčním legendám i doslova největší hvězda?  

The Expendables 2 jsou sice ještě docela daleko a dočkáme se jich až na konci prázdnin, přesto jde o jeden z nejsledovanějších filmů léta. Jednička ukázala, že veteráni pořád ještě ví, jak rozjet na plátně pořádnou akci a v sequelu se navíc připojí i Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris nebo z mladších tváří třeba Scott Adkins a Liam Hemsworth. Za kamerou sice samotného Sylvestera Stallona vystřídal režisér Con Airu (a spousty dalších už ne tak dobrých filmů) Simon West, pořád ale očekáváme starosvětsky pojatou řež plnou drsných hrdinů, střelby, akce, rvaček a doufejme, že i eRkového ratingu.

Randy Couture, tedy jeden z Postradatelných, se nedávno zmínil, že třetí díl by se mohl začít natáčet už letos na podzim. Teď to vypadá, že na trojce se skutečně začíná dělat, protože Steven Seagal v čerstvém rozhovoru řekl, že mu na stole leží nabídka na roli vedle Slye a jeho party. Jestli na ni kývne nebo ne, to je jiná otázka. Seagal je sice vysmívaným akčním hrdinou, ale pořád má dost fanoušků a jeho kariéra je na tom výrazně lépe než třeba Van Dammeovi nebo Lundgrenova. Hlavní problém však tkví v tom, že producent Avi Lerner není se Segalem zrovna kámoš a na place jedničky a dvojky ho jednoduše nechtěl. Uvidíme, jak to dopadne teď. Účast někdejší akční ikony by určitě byla fajn, ovšem upřímně - Seagal by na sobě musel pořádně zapracovat. Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren a i ten brzy dvaasedmdesátiletý Chuck Norris totiž vypadají výrazně lépe.

---

Vytáhni v hospodě: Nepočítáme-li malou roli v Machete, tak se Steven Seagal v kinech objevil naposledy ve filmu Na pokraji smrti. A to bylo před deseti lety.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace