Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bílý dům opět padne


ikona
st39.6
roland emmerich
Roland Emmerich vs. Bílý dům, 2. kolo 

Když filmové studio investuje do scénáře nějakou větší sumu, většinou to znamená, že si od něj sakra hodně slibuje. V Hollywoodu, kde se ceny scénářů pohybují většinou ve stovkách tisíc dolarů, se proto z White House Down scenáristy Jamese Vanderbilta (Zodiac, nový Spider-Man) stal okamžitě projekt číslo jedna. Sony ho totiž koupilo za ohromné tři miliony dolarů. To jsou prosím peníze, za které u nás vznikají nejdražší filmy. Sony je dalo za scénář.

Zatímco si Vanderbilt mne ruce a psací stroj strká do vitríny, Sony teď čekají krušné chvilky, z megalomanské investice totiž musí vzniknout film, jehož příprava asi také nebude dvakrát levná, přičemž se pak musí přerodit v ohromný kasovní hit. Snadné to nebude, ale když už nic jiného, o velkou podívanou se bude jednat určitě. Tedy alespoň podle volby režiséra.

Ta totiž padla na pana apokalypsu - na Rolanda Emmericha. Ten už Bílý dům jednou sundal, ve Dni nezávislosti k tomu ale potřeboval loď plnou mimozemšťanů, teď by mu k tomu měli stačit teroristé - tedy alespoň to tak vypadá, o ději toho totiž není moc známo. Vlastně víme jen to, že se jedná o akční pecku o převzetí moci nad Bílým domem. Něco ve stylu Smrtonosné pasti a Air Force One. To zní jako solidní akčňárna, nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Emmerichova původně plánovaná sci-fi Singularity byla přesunuta až na poslední čtvrtletí příštího roku, přednost teď má konec Bílého domu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace