Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Magořina roku je tu! Arnold jako trojče?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggereddie murphy
Sequel Dvojčat začíná vypadat nebezpečně reálně. A to ještě nevíte všechno! 

Arnold Schwarzenegger si ve své kariéře prožil období, na které jeho fanoušci vzpomínají docela neradi. Jednu chvíli mu kdosi (pravděpodobně Satan) namluvil, že na akční filmy je už starý a že pokud se chce udržet v Hollywoodu, musí hrát v komediích. A pokud možno v takových, které pobaví prostý lid, protože prostý lid je důležitý. A tak jsme dostali víceméně snesitelnou šílenost Rolničky, kam se podíváš, decentní peklo Policajt ze školky a regulérní hardcore v podobě Juniora a Dvojčat. A právě o pokračování Dvojčat se v loňském roce mluvilo až nebezpečně často.

Teď však hrozba pokračování nabírá konkrétních a nehezkých obrysů. Možná dvojka by se totiž mohla jmenovat Trojčata, takže ti bystřejší čtenáři už určitě pochopili, že ke veselému páru "velký silný Arnold Schwarzenegger a malý tlustý Danny De Vito“ přibude další zoufalec. A tím by měl být Eddie Murphy. Ano, je to černoch. Ne, není to zábavné. Hlavní průšvih ale tkví v tom, že Universal a Montecito Picture Co. údajně počítají s návratem Schwarzeneggera i De Vita, takže nemůžeme jen tak zamést tuhle zprávu pod koberec s tím, že jde o zaručenou kachnu, protože to, že Trojčata nakonec vzniknou, je momentálně reálnější než třeba sequel Johna Cartera. Jestli na tohle Arnold kývne, bude muset točit Expendables dvakrát do roka!

---

Vytáhni v hospodě: Dvojice Schwarzenegger a De Vito měla údajně možnost vybrat si, jestli budou točit Dvojčata nebo Vesmírné komando, v němž se nakonec sešli Hulk Hogan a Christopher Lloyd. Kdyby kývli na Vesmírné komando, Hogan s Lloydem by točili Dvojčata. Asi bychom si ale stejně moc nepomohli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace