Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carter je průšvih. Oficiálně


ikona
Mr. Hlad
john carterjohn carter of marstron
John Carter v kinech propadl. Jak to ovlivní třetího Trona a další projekty od Disneyho?  

Přiznám se, že John Carter: Mezi dvěma světy je film, který se mi hodně líbil. Jakmile ale dojde na počítání, rozpočty a výdělky, budu ten poslední, kdo bude tuhle absurdní Disneyho investici obhajovat. Narvat do adaptace sto let staré knihy, v níž hraje prakticky neznámý ksicht a režíruje člověk, co má za sebou akorát animáky, čtvrt miliardy dolarů, byla šílenost.

A teď to dochází i šéfům u Disneyho, kteří vydali prohlášení týkající se jejich finanční ztráty za druhé fiskální čtvrtletí (končí 31. března). Počítá se s tím, že v té době bude ztráta vytvořená Johnem Carterem hezky kulatých 200 milionů dolarů a studio jako takové bude operovat se ztrátou 80 až 120 míčů. To nevypadá zrovna vesele, ale v druhé půlce roku se počítá s tím, že se dolary zase vrátí, protože studio vypustí do světa Avengers a nový pixarovský animák Brave, jenž dostal hodně debilní český název Rebelka. Osobně mi tohle slovo evokuje takové ty třináctileté holky, co kupují Bravo Girl a čtou si o deseti nejzaručenějších způsobech, jak sbalit toho hezouna z osmé bé.

Přesto to vypadá, že se u Disneyho nepoučí. Spálili se s Princem z Persie, John Carter je víceméně propadák a Tron: Legacy taky zdaleka nesplnilo očekávání. Třetího dílu bychom se však dočkat přeci jenom měli, protože filmu se na DVD celkem zadařilo a hraček se taky prodalo hodně. Scenáristé Legacy Adam Horowitz a Edward Kitsis mají momentálně plné ruce práce se seriálem Once Upon a Time. Sequel ale hodlají produkovat, natáčení by ovšem mělo začít až po tom, co Joseph Kosinski dokončí sci-fi Oblivion s Tomem Cruisem. To má mít premiéru až v létě příštího roku, takže si chvilku počkáme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Do druhého Trona nacpalo studio sakra hodně peněz. Není se co divit, když jeden ten svítící kostým stál 60 000 dolarů.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (56)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace