Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Ryan je bez režiséra


ikona
st39.6
chris pinejack ryan
Tak dlouho se Jack Ryan odkládal, až od něj utekl ten nejdůležitější člověk. 

Analytik Jack Ryan z pera Toma Clancyho se z kancelářské krysy proměnil v agenta v terénu už několikrát a měl při tom tvář Aleca Baldwina (Hon na ponorku), Harrisona Forda (Vysoká hra patriotů, Jasné nebezpečí) a naposledy Bena Afflecka (Nejhorší obavy). Paramount jeho další dobdrodružství chystá už několik let a od roku 2010 už k němu dokonce měl upsaného režiséra. Teď ale bude muset začít odznova.

Jack Bender (televizní režisér, který pracoval na Ztracených) už totiž má plné zuby neustálých průtahů a zřejmě také problémů se scénářem, na kterém se pořád střídají nová jména a producentům i přesto nevyhovuje. Rozhodl se proto nového Jacka Ryana opustit kvůli dalším televizním závazkům.

Kdyby přitom vydržel o pár týdnů déle, mohl mít vyhráno. K úpravám na scénáři byl čerstvě přizván David Koepp a zanedlouho se uvolní rozvrh Chrisu Pineovi, jenž by měl ztvárnit hlavní roli. Do natáčení by se mohl pustit hned po dokončení druhého Star Treku, vznikajícího pod režijním dohledem J. J. Abramse. Takhle jeho odchod může znamenat další průtahy v už tak dost dlouho odkládaném projektu, což by časem mohlo vést i ke ztrátě Pinea. A to už by pro producenty nemuselo být nic příjemného. Jack Ryan je teď každopádně bez režiséra a je dost pravděpodobné, že studio opět začne lovit mezi televizními tvůrci, aby sehnalo náhradu.

---

Vytáhni v hospodě: Když už jsme letmo zmínili druhý Star Trek - o jeho postprodukční konverzi do 3D jste asi slyšeli, ale víte, že Abrams některé části filmu točí rovnou na IMAX kamery, podobně jako tomu bylo u Temného rytíře nebo posledního Mission: Impossible? Sci-fi v IMAXu ochutnáme už předtím (Prométheus), ale tohle bude nehorázná prda!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace