Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Najdou si Postradatelní cestičku k eRku?


ikona
st39.6
arnold schwarzeneggerchuck norrissylvester stallonethe expendables 2
Sám Sylvester Stallone v tom má bordel. Jak to bude s ratingem druhých Postradatelných? 

Postradatelní jsou odjakživa považováni za splnění vlhkých snů všech fanoušků akčního žánru a Sylvester Stallone dělá všechno pro to, aby ty sny byly sladké i v realitě. S prvními Postradatelnými se mu to díky několika ústupkům, k nimž došlo výhradně kvůli fanouškům, podařilo, u dvojky už jsme ale v zázrak pomalu přestávali věřit. Produkujícímu svalovci (režii převzal Simon West) sice kývnulo na vedlejší role několik dalších herců, jejichž obsazení se zdálo jako naprosté sci-fi (Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme), pomyslný háček se ale přece jen objevil: PG-13 rating. Takže méně krve a nadávek.

Ačkoliv je to překážka, kterou není tak těžké bez újmy obejít, mnoha lidem se rozhodnutí natočit film přístupnější dvakrát nezamlouvalo. Stallone ho každopádně potvrdil, což byl oficiální způsob jak říct, že si Chuck Norris prosadil svou - byla to prý jedna z jeho podmínek, že se ve filmu nebude nadávat a nepoteče tu tolik krve.

Jenže Stallonemu očividně není radno věřit. V rozhovoru pro své fanouškovské stránky řekl, že řeči o PG-13 ratingu byly jen divné zvěsti a že druzí Postradatelní BUDOU v eRku. Sly už je na tenhle job opravdu starý, ty "divné zvěsti" totiž pocházely z jeho úst (Norris mu je asi vymlátil z hlavy), takže teď těžko určit, které z jeho prohlášení máme považovat za pravdivé. Doufejme v druhou variantu. Tyhle drby okolo ratingů každopádně začínají smrdět snahou o udržení pozornosti v době, kdy marketing ještě nezačal tlačit na pilu. Berte je proto s velkým nadhledem.

---

Vytáhni v hospodě: ... tuhle fotku. Protože je skvělá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace