Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejvíc sexy film všech dob?


ikona
Mr. Hlad
megan foxzoe saldana
Megan Fox a Zoe Saldana chystají společný film. Potřebujete vědět víc?  

Některým filmům stačí málo k tomu, aby se z nich staly očekávané kulturní události. Stačí říct, že Arnold Schwarzenegger se vrací k akčnímu žánru a člověk by se začal těšit, i kdyby měl tuhle věc režírovat Tomáš Magnusek. Podobně to bude nejspíš i s projektem Swindle, o němž se sice zatím moc neví, ale to podstatné je, že se v něm sejdou Megan Fox a Zoe Saldana. A že rozhodně nehodlají hrát sedmdesátileté jeptišky, které objevují krásu filatelie, díky niž se do jejich srdcí vrátí naděje zvládnou tak přežít hrůzy občanské války ve Španělsku. Nebo tak něco.

Obě dvě se už údajně docela dlouho snažily najít projekt, ve kterém se společně objeví a volba padla právě na Swindle, což má být zlodějský film. Co konkrétně se bude krást však zatím nikdo prozradit nechce, ale ono je to vlastně asi jedno. Každopádně na film by měl produkčně dohlížet Michael De Luca, jenž má za sebou třeba nedávný Moneyball. Kdy se rozjede natáčení, zatím nikdo neví, obě dámy ale mají plné ruce práce, takže je možné, že hned tak to nebude. Zoe Saldana dělá na druhém Star Treku, vyjednává o tom, že by se objevila vedle Christiana Balea v thrilleru o pomstě Out of the Furnace a plánuje i spolupráci s Markem Wahlbergem a Marion Cotillard v detektivce o dvou bratech na opačných stranách zákona Blood Ties. Megan Fox zase letos uvidíme v Diktátorovi a novince Judda Apatowa This is Forty.

---

Vytáhni v hospodě: První výraznější roli měla Zoe Saldana ve filmu Crossroads. Šlo o hodně srandovní experiment, který měl udělat herečku z Britney Spears.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace