Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dožijeme se Temné věže?


ikona
st39.6
javier bardemron howard
Adaptace románu Stephena Kinga se pro změnu ujali Warneři. Jak to tedy s neustále odkládaným projektem vypadá? 

Stěží by se v Hollywoodu hledal projekt, který byl za poslední rok vícekrát zrušen a následně zas obnoven. Adaptace Kingovy Temné věže je ale na dnešní zvyky až moc ambiciózní a jakmile režisér Ron Howard přijde s tím, že na ní chce nějaké čtvrt miliardy a film hodlá obohatit o televizní sérii, většina producentů se hrůzou osype a před filmem uteče.

Když se tedy Universal Temné věže vzdal, na chvíli to vypadalo, že je projekt v koncích. Pak se objevily zprávy, že by to možná šlo, ale s podstatně sníženým rozpočtem. Pak se objevily zprávy, že to nepůjde. Pak že ano. Pak že ne ... Kdybyste téhle komedie neměli dost, tak pro vás máme novinku: Ono to půjde.

Warneři mají kousek od podpisu smlouvy, která by Kingovu adaptaci přinesla na stříbrná plátna s tím, že by se mohlo točit někdy v prvním čtvrtletí příštího roku. Dokonce by se mohl na režijní sesli vrátit Ron Howard, stačí, aby se mu líbil scénář. Ten totiž Warneři poslali k úpravám Akivu Goldsmanovi, člověku, jenž je zodpovědný za všechny adaptace Dana Browna (s Howardem se tedy velmi dobře znají), nebo za filmy jako Já legenda, Já, robot a Batman a Robin. Ehm.

Stále se dokonce počítá s Javierem Bardemem pro hlavní roli, jeho angažmá ale bude záviset především na tom, jestli bude na rozsáhlou fantasy mít čas. Co si budeme povídat, sice před sebou má záporáka v nové Bondovce, podobně velkou roli by ale bylo hloupé odmítnout. Zvlášť, když jsou z jeho obsazení fanoušci nadšení.

---

Vytáhni v hospodě: Další zprávu o Temné věži můžete čekat přesně za 52 dní, 7 hodin a 42minut od vydání této novinky. Bude v ní stát: Temná věž opět zrušena.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace