Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Roden povede Frankensteinovu armádu


ikona
st39.6
hellboykarel roden
Karel Roden opět kuje nacistické pikle 

Karlu Rodenovi nelze nefandit, vždyť je jedním z mála tuzemských herců, kterým se podařilo prorazit v Hollywoodu, kde si za posledních pár let vysloužil už slušnou řádku zářezů - mezi ty nejzajímavější samozřejmě patří Rock n´Rolla, Running Scared a Hellboy (nebo Prázdniny pana Beana;). Daři se mu ale i u nás - v Terapii byl výborný, momentálně se v kinech opaluje pod Čtyřmi slunci, prostě maká jak šroub (nějak se ten zámek u Příbrami zaplatit musí, Rathovy dotace očividně nestačí). Důkazem toho budiž fakt, že své padesáté narozeniny oslaví na placu.

Čerstvě se totiž upsal projektu Richarda Raaphorsta (debutant, zatím za sebou má jen pár kraťasů) s atraktivním názvem Frankenstein´s Army. Film má vyprávět o ruských vojácích, kteří na konci druhé světové války narazí na tajemnou německou laboratoř, v níž se nacisté pokoušeli vytvořit armádu Frankensteinových supervojáků, tedy bojovníků poskládaných z ostatků zesnulých podle zápisků doktora Frankensteina. Takže další nacistický plán, kterak zvrátit válku ve svůj prospěch.

Rodenově kariéře tenhle svět není cizí, takže asi nikoho nepřekvapí, že si zahraje právě jednoho z vědců, kteří jsou za armádu poslepovaných mrtvol zodpovědní. V kinech by se měl film objevit ještě letos a je docela pravděpodobné, že se nebude jednat o bůh ví jakou pecku. Po Rodenově boku se objeví Andrei Zayats, Hon Ping Tang, Joshua Sasse nebo třeba Alexander Mercury. Ne, neznáte je.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace