Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Než se pařilo ve Vegas aneb zlá vysoká


ikona
KarelR
todd phillips
Začátky Todda Phillipse na vašem monitoru... 

Toddu Phillipsovi trvalo překvapivě dlouho, než dostoupal na komediální výsluní. Málokdo si byl totiž vědom toho, že Road Trip, Mládí v trapu a Starskyho a Hutche natočil ten samý člověk. A když najednou přišla Pařba ve Vegas, bylo Phillipsovo jméno všude.

Druhý díl už nás sice tolik nenadchnul. Než ale přijde žehlení v podobě trojky, můžete si užít jiný Phillipsův film. Předtím, než v roce 2000 debutoval Road Tripem, natočil Frat House. Drsný dokument, který nepokrytě předvádí fungování amerických vysokoškolských bratrstev, se měl původně vysílat na HBO. Poté, co vzbudil vlnu kontroverze na festivalu v Sundance (a vyhrál tam hlavní cenu poroty!), ale odvážná kabelovka vycouvala.

Jistě psal se rok 1998, takže byly standardy pro přípustnou televizní tvorbu trochu jiné. I z dnešního pohledu je ale Frat House docela silná káva, kterou teď můžete ochutnat přímo na YouTube. Tak kdopak má hoďku čas?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace