Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Spideyho nemesis sólovku?


ikona
Mr. Hlad
spider-manvenom
Sony oživuje projekt sólovky spider-manovského padoucha Venoma.  

Joshe Tranka ještě před rokem neznal nikdo, teď se o něj ale v Hollywoodu přetahují úplně všichni. Tenhle čerstvě sedmadvacetiletý režisér ukázal v Kronice, že found footage filmy se dají využít i v jiných žánrech, než je ten hororový a jeho comicsovka právem sklízela pochvaly od kritiků a vydělala solidní peníze. Dvojka by ale bylo možná tak trochu vaření z vody a zatím to vypadá, že Trank sequel neplánuje. Chvilku se mluvilo o tom, že by se měl postavit za kameru u rebootu Fantastické čtyřky, sám režisér ale prohlásil, že se o tom dozvěděl až z médií. U comicsů však přeci jenom možná zůstane.

Sony letos v létě vpustí do kin novou verzi Spider-Mana, a tak se začalo opět mluvit o tom, že vlastní film dostane jeden z jeho nejslavnějších protivníků - Venom. Spin-off o tomhle cool záporákovi visel ve vzduchu už v roce 2007, kdy si ho zahrál v závěrečná části spider-manovské trilogie Topher Grace a v roce 2009 to vypadalo, že by ho měl na plátna kin přivést Gary Ross, od něhož letos uvidíme Hunger Games. Nakonec to nedopadlo a Rossův projekt, v němž měl být Venom spíš antihrdina než vyložený padouch, šel k ledu. Sony by ale přeci jenom ráda dala tomuhle sviňákovi šanci a na plátna kin by ho mohl přivést právě Josh Trank. O čem by měl být příběh, kdy se teoreticky může začít natáčet a jestli vůbec tenhle projekt dostane zelenou, zatím ale nikdo neví. Nejspíš se bude čekat, jak obstojí Spider-Man a teprve potom se začne něco dít.

---

Vytáhni v hospodě: Záporákem ve třetím Spider-Manovi měl být původně místo Venoma Vulture, kterého si měl zahrát Ben Kingsley. Vulture nakonec putoval do nikdy nenatočené čtyřky, ale tam měl mít obličej Johna Malkoviche.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace