Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejnenáviděnější filmy všech dob


ikona
st39.6
twilight
Žebříček padesáti nenáviděných filmů je plný překvapení. 

Redakce TotalFilmu se rozhodla, že dá dohromady žebříček padesáti filmů, které lidé z celého srdce nenávidí. Sepisování takových seznamů je samozřejmě zrádné, většinou totiž nenávidíme filmy, které jsou vlastně dobré, ale buď neodpovídají našim představám, nebo vydělaly takový balík a tak dlouho se o nich mluvilo, až si k nim filmoví fanoušci vybudovali averzi.

To jistě bude případ Avatara (v žebříčku překvapivě na 14. místě), Titanicu (8.), Forresta Gumpa (3) a vlastně i toho čtvrtého Indiana Jonese, jenž je podle TotalFilmu nejvíce nenáviděným filmem, který kdy spatřil světlo světa. Pokud vám na jeho umístění něco nesedí a dali byste přednost trošku jiné sérii, nebojte, Skrytá hrozba je hned na druhém místě. George Lucas z toho určitě nespí.

První dvacítku podpírají tutovky jako Twilight (4.), Batman a Robin (6), dvojka Transformers (7.), nebo třeba třetí X-Men, na které se také nadává na každém rohu a přitom si to Ratner zas tak úplně nezaslouží. My bychom rádi viděli na o něco "prestižnějších" pozicích příšernosti jako Sex ve městě 2 (28.) nebo Fantastická čtyřka (44.), naopak samotné umístění vůbec nechápeme v případě Supermana od Singera (ten film možná nudí, ale že by ho někdo nenáviděl?), Constantina, obou matrixovských pokračování nebo Leeho Hulka.

Ostatně mrkněte se na seznam sami (buď přímo na TotalFilmu, nebo na samotný žebříček tady) a řekněte nám: které filmy si podle vás takovou "poctu" nezaslouží, které byste umístili podstatně níže, případně které vám tam úplně chybí. A když už jsme u toho, budete si schopní sestavit vlastní "TOP 10"?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace