Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mariňáci s miliony uzavřeli velmi úspěšný únor

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Tak letošní únor byl vskutku nadmíru úspěšný. Ale co si budeme nalhávat, je to především zásluha předminulých novinek, z nichž všechny tři naplno využijí svůj komerční potenciál a pravděpodobně všechny pokoří stomilionovou metu (btw, to si myslím, že je také dost bezprecedentní záležitost...8))
Safe House a Vow zatím šlapou především za mořem, Journey 2 to bere komplexně a WW tržby z nich bude mít asi nejvyšší (300M?). No, uvidíme taky, jak se tenhle víkend vyrovná s Loraxem, ikdyž to není úplně přímý konkurent, myslím že Rock a co. poletí s tržbami dolů (tj. propady víc než o třetinu :D)
Novinky z minulého týdne...podle mě je mnohem větším provarem This Means War, která byla o něco dražší a nedá ani 50M. Naopak Ghost Rider si (horko těžko) pro tu padesátku dojede a především ho spasí, aspoň podle mě, zbytek světa, kde bude úspěšnější a klidně může jít daleko přes stovku a nakonec se teda bohatě zaplatí. V desítce se ještě udrželo i nové anime, Arrietty, které se s dvaceti miliony stane za mořem nejúspěšnější ve svém sub žánru. Paradoxně jinak vydělává podstatně méně než starší kousky...
No a nejnovější novinky :) Gone...???...o tom jsem vůbec neslyšel. Wanderlust je další díl do dlouhé řady Universal R comedy (nenapadá mě jiný studio který by toho tolik šilo;)). Tenhle počin se zařadím mezi ty neúspěšné, jako např. Changed Up, Your Highness...Tyler Perry vydělá v Americe 30 milionů, ve zbytku světa 30 tisíc a vyšel na nějakých 20 M. Vítězem tohoto víkendu je Act of Valor, další zajímavý kousek studia Relativity, ikdyž, že by se stal jejich nejúspěšnějším počinem, tomu nevěřím.
,
226058
Tak letošní únor byl vskutku nadmíru úspěšný. Ale co si budeme nalhávat, je to především zásluha předminulých novinek, z nichž všechny tři naplno využijí svůj komerční potenciál a pravděpodobně všechny pokoří stomilionovou metu (btw, to si myslím, že je také dost bezprecedentní záležitost...*8)*) [b]Safe House[/b] a [b]Vow[/b] zatím šlapou především za mořem, [b]Journey 2[/b] to bere komplexně a WW tržby z nich bude mít asi nejvyšší (300M?). No, uvidíme taky, jak se tenhle víkend vyrovná s Loraxem, ikdyž to není úplně přímý konkurent, myslím že Rock a co. poletí s tržbami dolů (tj. propady víc než o třetinu *:D*) Novinky z minulého týdne...podle mě je mnohem větším provarem [b]This Means War[/b], která byla o něco dražší a nedá ani 50M. Naopak [b]Ghost Rider[/b] si (horko těžko) pro tu padesátku dojede a především ho spasí, aspoň podle mě, zbytek světa, kde bude úspěšnější a klidně může jít daleko přes stovku a nakonec se teda bohatě zaplatí. V desítce se ještě udrželo i nové anime, [b]Arrietty[/b], které se s dvaceti miliony stane za mořem nejúspěšnější ve svém sub žánru. Paradoxně jinak vydělává podstatně méně než starší kousky... No a nejnovější novinky *:)* [b]Gone[/b]...???...o tom jsem vůbec neslyšel. [b]Wanderlust [/b]je další díl do dlouhé řady Universal R comedy (nenapadá mě jiný studio který by toho tolik šilo*;)*). Tenhle počin se zařadím mezi ty neúspěšné, jako např. Changed Up, Your Highness...[b]Tyler Perry [/b] vydělá v Americe 30 milionů, ve zbytku světa 30 tisíc a vyšel na nějakých 20 M. Vítězem tohoto víkendu je [b]Act of Valor[/b], další zajímavý kousek studia Relativity, ikdyž, že by se stal jejich nejúspěšnějším počinem, tomu nevěřím. ,
0 0
reagovat

SW

Teď koukám, že se Skrytá hrozba dostala celosvětově přes miliardu.
226037
Teď koukám, že se Skrytá hrozba dostala celosvětově přes miliardu.
SW
0 0
reagovat
Hmm, neskutečně silnej úvod roku se třema 100+ filmama v únoru, které si pěkně rozdělily cílovky. Navíc takové The Vow je snad první hodně úspěšná romance od Hitche a jak čtu všechny ty hlášky z filmu jako: "How do you look at the one you love and tell yourself it's time to walk away." tak začínám uvažovat o kině. ?)
226009
Hmm, neskutečně silnej úvod roku se třema 100+ filmama v únoru, které si pěkně rozdělily cílovky. Navíc takové The Vow je snad první hodně úspěšná romance od Hitche a jak čtu všechny ty hlášky z filmu jako: "How do you look at the one you love and tell yourself it's time to walk away." tak začínám uvažovat o kině. *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se