Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe bude šéfovat Sydney


ikona
Mr. Hlad
russell crowe
Po Paříži a New Yorku složí hvězdy poctu Austrálii. A lákají sakra zajímavá jména.  

Povídkové sbírky Paříži, miluji tě a New Yorku, miluji tě! byly celkem fajn. Prostě se sebralo pár zajímavých filmařů, ukecaly se nějaké ty hvězdy a vzniklo několik kraťasů, které oslavovaly krásy jednoho z nejslavnějších evropských města a dost možná nejvýraznější americké metropole. Bylo to fajn a byly nám slíbené další podobné filmy a teď se zdá, že se jich dočkáme. Začaly totiž práce na antologii Sydney Unplugged. V ní bychom se měli podívat k protinožcům a ačkoliv nedávná filmová Austrálie Baze Luhrmanna propadla, tenhle kontinent má v Hollywoodu dost dobré zastoupení na to, aby se za kamerou objevila výrazná jména.

Režírovat budou například tvůrce Vrány a Já, robot Alex Proyas, David Michôd, jenž je zodpovědný za povedené detektivní drama Království zvěrstev nebo tvůrce Barevného závoje John Curran. Za kamerou si to však hodlají vyzkoušet i herci. Liev Schreiber debutoval před pár lety adaptací románu Naprosto osvětleno, ale třeba Toni Colette bude režírovat úplně poprvé, stejně jako Russell Crowe, pokud nepočítáme dva jeho dokumenty, které skoro nikdo neviděl. Ale právě tahle jména budou táhnout k Sydney Unplugged pozornost víc než osoby režisérů (snad krom toho Proyase). Tak snad se nechají ukecat hvězdy i před kameru, rozhodně je z čeho brát, protože z Austrálie jsou třeba Nicole Kidman, Hugh Jackman, Naomi Watts, Cate Blanchett, Geoffrey Rush, Eric Bana nebo Sam Worthington. Natáčení by mělo začít v druhé polovině letošního roku.

---

Vytáhni v hospodě: Příští rok by do kin měl dorazit další film ze série The Cities of Love a to Rio de Janeiro. Po něm prý bude následovat Shanghai a Jerusalem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace