Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Zkratu V krvi


ikona
st39.6
Gina Cuarano na svou další celovečerní příležitost nemusela čekat dlouho 

Tuzemská kinopremiéra Zkrat Stevena Soderbergha terpve čeká, v zámoří si ji ale odbyl už před měsícem a ačkoliv se nejednalo o žádný trhák (film vydělal pouhých osmnáct milionů), podle některých ohlasů je to velice solidní akční film, který by neměl fanoušky žánru urazit. Dalo se tedy předpokládat, že si na první pohled křehkou fešandu Ginu Carano brzy vybere pro hlavní roli někdo další.

Nenechte se ale oklamat, Gina by vám, kdybyste jí třeba chtěli proti její vůli políbit, solidně nakopala prdel. Je totiž několikanásobnou mistryní ženského MMA, tedy Mixed Martial Arts. V praxi to znamená, že zná více způsobů, jak člověku zlámat kosti, než zná vaše babička receptů na dobrou polívku. A nevím jak vaše, ale moje babička jich zná sakra hodně.

Kdo si tedy Ginu vybral? John Stockwell. Dobře, možná to není zas taková výhra (Stockwell režíroval Do hlubin s Paulem Walkerem a Jessicou Albou), důležitý je ale v tomhle případě především námět. In the Blood totiž připomíná 96 hodin s Liamem Neesonem a k tomu je nutno podotknout, že se nám zatím pokaždé, když se něco 96 hodinám podobného objevilo, rozzářila očíčka radostí.

Film má vyprávět o tom, jak šťastný pár na dovolené v Karibiku rozdělí zmizení jeho mužské poloviny (což, prosím, není Gina Carano). Ženu to naštve a rozhodne se, že zmasakruje kohokoliv, kdo by se zmizením mohl mít něco společného. Zní to dobře a Carano už nemusí dokazovat, že by mohla zmlátit i nějakého toho chlapa, jenže Stockwell ještě co dokazovat má. Je sice pěkné, že dokáže natáčení prakticky jakéhokoliv thrilleru dostat do fešných exotických lokací, chtělo by to ale sem tam také nějaký dobrý film. Snad jím In the Blood bude.

---

Vytáhni v hospodě: Stockwell byl původně herec. Jako drobný hospodský kvíz si můžete dát třeba otázku, v jaké roli se tenhle obličej objevil v Top Gunu. (Cougar!)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace