Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro si vybral další projekt. S Hermionou.


ikona
st39.6
disneyemma watsonguillermo del toro
Guillermo Del Toro natočí reimaginaci klasické disneyovky. S Emmou Watson. 

Už je to dlouhých několik let, co jsme v kinech naposled viděli film, pod nímž by byl jakožto režisér podepsaný Guillermo Del Toro. Opět ale platí, že se tenhle sympaťák neflákal. Vždyť měl režírovat Hobita, v jehož titulcích se na konec objeví alespoň jako jeden ze scenáristů, produkoval hororové Nebojte se tmy, u DreamWorks Animation pracuje jako konzultant a aby toho nebylo málo, v posledních měsících se o něm mluví v souvislosti s neuvěřitelným množství projektů jako Frankenstein, Dr. Jekyll a Hyde nebo třeba The Haunted Mansion. A nesmíme samozřejmě zapomenout jednu drobnost: dělá na svém dosud největším filmu Pacific Rim, který by si měl odbýt kinopremiéru 10. května 2013.

Je to tedy těžce zaměstnaný filmař, otázkou však stále zůstává, do čeho se vrhne po Pacific Rimu. Třetí Hellboy to bohužel nebude, to už tušíme dlouho, podle všeho to však nebude dokonce ani jeden z výše zmíněných projektů. Del Toro se totiž upsal Warnerům k režii reimaginace Krásky a zvířete. Ano, čtete správně, po Sněhurce, jejíž hraných adaptací se teď točí přibližně šestapadesát, po Šípkové růžence a čert ví kolika ještě klasických disneyovkách se nové verze dožije i Kráska a zvíře. Vlastně dvou. Krátce před Del Torem totiž svou alternativu s Vincentem Casselem a Leou Seydoux slíbil Christophe Gans.

Hned po Sněhurce a lovci nás ale bude Del Torův pohled na Disneyho klasiku bez debat zajímat nejvíce, ostatně na režii podobného projektu se snad nikdo nehodí více. Del Toro umí prvky klasické pohádky a hororu skloubit naprosto geniálně, z nové Krásky a zvířete by se tedy mohlo vyklubat něco jako kombinace Hellboye, Faunova labyrintu a ... Krásky a zvířete. Tedy té animované. Což zní sakra zajímavě.

Ve finálnímu stádiu vyjednávání pro obsazení hlavní role se navíc nachází Emma Watson, jež se bude v příštích letech snažit zbavit nálepky "ošklivé káčátko z Harryho Pottera, ze kterého se vyklubala sexy teenagerka". Těžko říct, jestli se bude její afektované přehrávání hodit Del Torovi do krámu (však ono se toho kolem filmu do roku 2014, kdy by mohl jít do kin, ještě spousta změní), volba to ale zas tak špatná není. Nová verze Krásky a zvířete prostě zní skvěle, nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Emma Watson je mudla. To asi víte. Každopádně jejím největším snem odjakživa bylo pracovat s Alfonsem Cuarónem a práve s Guillermem Del Torem. Takže je to jasné, nějaké čarodějnické schopnosti ta holka má.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace