Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Želvy ninja hledají režiséra


ikona
Mr. Hlad
teenage mutant ninja turtles
Kdo bude režírovat novou verzi hraných želváků?  

Snad každý, komu je dnes mezi pětadvaceti a třiceti lety, vyrůstal na Želvách ninja. Sám jsem se řadil mezi hardcore fandy a byl jsem ochotný porvat se se spolužáky o to, který ze čtveřice hrdinů je největší frajer. Každopádně dnes už jsou Leonardo, Michelangelo, Donatello a Raphael věcí minulosti. Nebo vlastně byli. Celkem povedený animák je tak trochu vrátil do povědomí diváků a naznačil, že to, co bylo kdysi kreslené, roztomilé a tak trochu blbé, může dnes být navíc i hodně akční a docela zábavné. Film sice nové davy fanoušků nepřilákal, ale potvrdil, že v jistých kruzích je o Želvy ninja pořád zájem.

O hraném filmu se mluví už roky, ale zatím nikdo neměl odvahu dotlačit ho do výroby, až nedávno scénáristé čtvrté Mission: Impossible  Josh Applebaum a Andre Nemec dostali za úkol napsat alespoň trochu smysluplný příběh. A to se jim nejspíš povedlo, protože začalo shánění režisérů. Nabídku oživit Želvy ninja má momentálně na stole Jonathan Liebesman, jenž je zodpovědný za celkem fajn akci Světová invaze a brzy od něj uvidíme i Hněv titánů. Vyjednávání  je v plném proudu, tak snad se všechny strany domluví. O čem by film měl být zatím nikdo nechce prozradit, podle všeho se ale dočkáme všeho podstatného. Měla by dorazit reportérka April O´Neill, drsňák, co mlátí lidi hokejkami, Casey Jones i klan Foot. Samotní želváci budou pravděpodobně tvořeni stejným způsobem jako Caesar v poslední Planetě opic.

---

Vytáhni v hospodě: Želvy ninja se vrátily do comicsového světa v roce 1996 v trošku dospělejší podobě. Leonardo přišel o ruku, Raphael měl zjizvenou tvář a z Donatella byl cyborg. Holt když čtenáři dospívají, musí se jejich hrdinové přizpůsobit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace