Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nesvatbovi opět spolu


ikona
st39.6
owen wilsonshawn levyvince vaughn
Vince Vaughn a Owen Wilson se opět sejdou ve stejné komedii. A vypadá sakra zábavně! 

Je to téměř sedm let od premiéry Nesvatbových. A kdyby se vás někdo zeptal na desítku nejlepších komedií po roce 2000, je pravděpodobné, že se v ní tenhle film Davida Dobkina objeví. Příběh o mužích, kteří obráží svatby jen proto, aby se jim podařilo zaskórovat s krátkodobě "oslabenými" družičkami, byl nahláškovaný k prasknutí a hlavně se na něj dalo dívat pořád dokola, v čemž měla prsty hlavně chemie mezi skvělým Owenem Wislonem a Vincem Vaughnem. A je to také sedm let, co čekáme na její zopakování. Inu, tahle milá chvíle už klepe na dveře...

Tentokrát by to mohla být rovnou dvojitá výhra, Wilson s Vaughnem se totiž sejdou pod režijním vedením Shawna Levyho. Ten naposled velmi mile překvapil s Ocelovou pěstí nebo s Nočním rande, a ačkoliv má na kontě také obludnosti jako Růžový panter nebo obě Noci v muzeu (tedy jak pro koho, osobně mi Noci přijdou docela snesitelné), Levy rozhodně ví, jak se prosadit a trefit se publiku do nálady.

Jeho novinka Interns má vyprávět o dvou chlápcích, kteří dostanou v práci po letech padáka a v domnění, že se ke své kariéře doteď stavěli špatně, začnou pracovat v IT firmě plné mladých lidí (skoro až teenagerů). Čeká nás tak nejspíš souboj starých a mladých, geeků a normálních lidí, prostě komediální klasika. Scénář napsal sám Vaughn, takže to vypadá opravdu nadějně. Teď jen aby se co nejdřív začalo natáčet. Levy se totiž motá okolo hromady dalších projektů, a abych pravdu řekl, tenhle mi voní dokonce více než druhá Ocelová pěst, Fantastic Voyage nebo The Three Misfortunes of Gappetto.

---

Vytáhni v hospodě: Doufejme, že se ve filmu objeví ve vedlejší roli i tento nadějný herec s velmi výstižným jménem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace