Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine do toho konečně pořádně šlápne


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverine
Kdy uvidíme v kinech další sólovku největšího x-menovského drsňáka?  

X-Men Origin: Wolverine vydělalo sice docela dost peněz, úplně dobrý film to však bohužel nebyl a potvrdilo se, že ani charisma Hugha Jackmana nepomůže, když za kamerou sedí nevhodný režisér. Možná proto na sequel s prostým názvem The Wolverine čekáme už tak dlouho. Tvůrci se snažili za kameru sehnat opravdové eso a dlouho se okolo filmu motal Darren Aronofsky, nakonec však dal přednost jiným projektům a momentálně kutí biblickou záležitost Noah. Na jeho místo nakonec zasedl James Mangold, všestranný filmař, který má za sebou napínavou Identitu, oscarové drama Walk the Line i akční jízdu Zatím spolu, zatím živí. Teoreticky by to měl být ideální materiál.

O tom, jestli byl Mangold správnou volbou, se sami přesvědčíme 20. července roku 2013, ten den by si totiž The Wolverine měl odbýt konečně premiéru. Děj dvojky nás zavede do Japonska, kde tenhle kanadský drsňák zjistí, že ani adamantiem vyztužené kosti, regenerační schopnosti a bojové zkušenosti mu nepomohou, když si ho podá parta ninjů. A tak začne trénovat a na konci všechny zmlátí. Samozřejmě to bude trochu složitější, ale základní představu snad máte. Padouchem by údajně měl být Silver Samurai, což je celkem zajímavý protivník, scénář píše tvůrce Obvyklých podezřelých Christopher McQuarrie a celé to vypadá docela nadějně. V kinech by taky mohlo jít o hit. Sloty v příštím létě si distributoři do značné míry rozdělili a proti Jackmanovi půjde jen remake Hříšného tance, který sice nejspíš vydělá hodně peněz, ale je to úplně jiná cílovka. Věřme, že čekání se vyplatí.

---

Vytáhni v hospodě: Když Darren Aronofsky odešel, vybíralo si studio z docela zajímavých náhradníků. Vedle Mangolda padla jména jako Justin Lin (Rychle a zběsile 5), Mark Romanek (Never Let Me Go), Antoine Fuqua (Training Day), Jose Padilha (Elitní jednotka) nebo Gavin O´Connor (Warrior).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace