Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nálož spotů ze SuperBowlu


ikona
Mr. Hlad
avengerssuper bowl
Pohodlně se usaďte a vychutnejte si upoutávky na blížící se pecky 

V Americe před pár hodinami New York Giants porazili New England Patriots 21:17. Jestli to tedy někoho zajímá. Každopádně když už se na MovieZone píše o americké fotbale, je jasné, že je tu Super Bowl a každý rok se právě na téhle akci, kterou za mořem sleduje snad úplně každý, vyloupne pár klipů, které stojí za pozornost. I letos o sobě daly vědět filmy, které by rády utržily pár set milionů dolarů.

Pokud jste se těšili na třetího Batmana, máte smůlu, ovšem comicsoví fandové budou nejspíš řvát nadšením u sakra povedeného spotu na Avengers, kde toho hodně vybuchuje, Robert Downey Jr. hláškuje a Hulk hulkuje (=ničí všechno, co se mu postaví do cesty). Takhle se láká do kina! Čím dál tím zajímavěji vypadá i vojenská nalejvárna Act of Valor, snaží se i Peter Berg se svou Bitevní lodí a u Disneyho se stále pokouší celý svět přesvědčit, že by měl jít na jejich novinku John Carter: Mezi dvěma světy.

Už před Super Bowlem se objevily trailery na zatím nijak zvlášť přesvědčivě vypadající sci-fi Hunger Games: Aréna smrti a na dvojku G.I. Joe, pořád to ale není všechno. Slabší kousky jsme umístili do sekce klipů. Najdete tam třeba Diktátora, s nímž se bude Sasha Baron Cohen pokoušet navázat na úspěch Borata, animák Lorax podle za mořem milovaného spisovatele Dr. Seusse nebo na lákadlo na novou atrakci v zábavním parku Universal Studios Transformers: The Ride-3D. A abyste nemuseli všechno složitě projíždět a hledat to, co chcete vidět, tady máte rozcestník: 

   

  

  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace