Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodinný podnik tak trochu o hubu


ikona
Mr. Hlad
bradley coopersusanne bier
Manželé Bradley Cooper a Jennifer Lawrence na sebe nebudou zrovna sluníčkoví 

Bradley Cooper a Jennifer Lawrence byli ještě před pár lety prakticky neznámí herci. Cooper vymetal seriály a Lawrence byla příliš mladá na to, aby její kariéra někoho zajímala. Situace se ale změnila a teď jsou oba v Hollywoodu hodně žádané zboží. Společně by se měli sejít v adaptaci románu Rona Rashe Serena. Jeho děj se odehrává v roce 1929 a vypráví o mladém manželském páru, který se pokouší v Severní Karolíně vybudovat dřevařské impérium. A kdo jim stojí v cestě, toho zašlápnou do země nebo nechají zlikvidovat. George a Serena Pembertonovi totiž za ziskem půjdou i přes mrtvoly.

Celá situace se ovšem zkomplikuje v okamžiku, kdy Serena zjistí, že nemůže být těhotná, což do manželství přinese celkem zlou krev a trpět kvůli ní bude hlavně nemanželský syn hlavního hrdiny. Ačkoliv to celé zní možná trošku jako drsnější a do dřevařského prostředí převedený Dallas, nejspíš se dočkáme něčeho mnohem zajímavějšího. Bradley Cooper ukázal, že zahrát umí skoro všechno a v loňském Všemocném se předvedl i jako hodně dobrá sobecká svině, takže tady je to OK. Jennifer Lawrence se svůj hvězdný status pokusí potvrdit v blížícím se Hunger Games: Aréna smrti, ale o jejích hereckých schopnostech nepochybujeme. A aby toho nebylo málo, tak Serenu natočí dánská držitelka Oscara za Lepší svět Susanne Bier, jejíž Bratři dokázali celou redakci MovieZone poslat emocionálně do kolen jako snad žádný jiný film. Rýsuje se nám tu hodně zajímavé drama.

---

Vytáhni v hospodě: Bradley Cooper bojoval o roli syna Roberta De Nira v propadáku Všichni jsou v pohodě. Aby ji získal, poslal do studia nahrávku s ukázkou toho, jak by se s rolí popral. Postavu Roberta De Nira na ní hrála Cooperova máma. Nakonec byl obsazen Sam Rockwell.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace