Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thornton, Marsden a Jane vs. medvěd


ikona
st39.6
billy bob thorntonthomas jane
James Marsden a Thomas Jane potřebují pomoct s medvědem 

Zatímco se Liam Neeson pokusí servat s několika vlky, James Marsden a Thomas Jane se pod vedením režiséra pátého Saw pokusí sundat zvíře podstatně nebezpečnější: medvěda. V dobrodružném thrilleru Red Machine totiž tato dvojice fešáků ztvární bratry, kteří se vydají spolu se svými přítelkyněmi na stmelovací výlet do opuštěné divočiny. Jenže znáte to, jakmile hrajete ve filmu a vydáte se někam do opuštěných hor, je vysoce pravděpodobné, že tam potkáte buď nějakého psychopata, nebo právě šelmu, která má jak na truc spadeno na člověka.

Přesně to je případ medvěda, kterému se přezdívá Red Machine (hádáte správně, že se podle něj jmenuje celý film). Ten začne naše hrdiny pronásledovat a "obtěžovat", což si říká o radikální řešení, neboť je jen otázkou času, než začne téct krev. Jenže dva obyčejní chlapi půltunového medvěda jen tak neskolí, přivítejte proto Billyho Bob Thorntona. Ten by měl jakožto zkušený lovec pomoci "rudou mašinu" buďto odehnat, nebo se jí nadobro zbavit.

Představa režiséra pátého Saw sice není ničím lákavým, Red Machine však zní jako velice příjemné dobrodružství, kde by si Thornton mohl střihnout sympatického bad-ass borce a Jane s Marsdenem neschopné hezouny, jež okolnosti přinutí k boji o holé životy. A třeba se ukáže, že slavná hororová série vychovala zručného filmaře, což by rozhodně bylo milé překvapení. Nevím jak vy, ale já se docela těším.

---

Vytáhni v hospodě: Billy Bob Thornton je podivín, to všichni moc dobře víme, ale některé věci jsou stejně nepochopitelné - Billy má fóbii ze starožitného nábytku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace